Gå til innhold

Steking av biff.


Anbefalte innlegg

Gjest Husssker ikke
Skrevet

Skal man først steke på høy varme og så på lavere varme eller er det omvendt?

Gjest Elextra
Skrevet

Først skal pannen være glovarm før du bruner kjøttet raskt. For å få pannen varm nok bør det være en skikkelig jernpanne.

Så settes pannen til side, du har rikelig med smør i pannen og du ettersteker noen få minutter på hver side ved lav temperatur.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...