Gjest venter på vår Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 http://www.nesteklikk.no/20060328/89177.html Når blir maten vår trygg igjen? 0 Siter
Gjest naik Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Du er rimelig bra naiv om du forventer at maten til enhver tid skal være 100% trygg... 0 Siter
Speak Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Du er rimelig bra naiv om du forventer at maten til enhver tid skal være 100% trygg... Det tror jeg også. Og da bør man kanskje også si at de fleste matforgifningen skjer da vi hjemme i vårt eget kjøkken ikke er renslige nok eller oppbevarer ferskmat for lenge i romstemperatur.... 0 Siter
keinstein Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Det tror jeg også. Og da bør man kanskje også si at de fleste matforgifningen skjer da vi hjemme i vårt eget kjøkken ikke er renslige nok eller oppbevarer ferskmat for lenge i romstemperatur.... Eller vasker oss når vi har vært på do. Mange har fått testet miljøet hjemme og funnet e. coli (tarmbakterier) i hele kjøkkenet og i all maten. 0 Siter
Gemini Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Det har den aldri vært. Det har i alle år vært skrevet i avisene om ekle ting i matvarer og brusflasker etc. 0 Siter
org Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Eller vasker oss når vi har vært på do. Mange har fått testet miljøet hjemme og funnet e. coli (tarmbakterier) i hele kjøkkenet og i all maten. Å fysj! 0 Siter
keinstein Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Å fysj! Det er bare å klø seg bak når de ikke har vaska klærne på en stund, og vips så er det noen tusen e. coli på fingra. Og så fortsetter de å skjære kjøtt... 0 Siter
Speak Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Det er bare å klø seg bak når de ikke har vaska klærne på en stund, og vips så er det noen tusen e. coli på fingra. Og så fortsetter de å skjære kjøtt... Ja, det er nok mye å gjøre i egne hjem også:-) 0 Siter
keinstein Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Ja, det er nok mye å gjøre i egne hjem også:-) Mange blir redda av steking, koking og engangsemballasje. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.