Gjest Smørbrødet Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Skal ha ostesmørbrød til middag. La så mye godt mellom skivene at det ble faretruende høyt. Pakket det derfor inn i folie før jeg la det i ovnene. Hvor lenge tror dere det må stå (245 gr.) før det er ferdig? Tar det lengre tid enn uten folie? 0 Siter
Gjest Smørbrødet Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Til middag?? Ja? Brød med olivenolje, tomater, ost, skinke, løk, hvitløksdressing,salsa, paprika og ananas. Like mye middag som f.eks pizza. 0 Siter
keinstein Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Folien betyr lite eller ingenting, men er sikkert fin til å holde ting sammen. Maten mister mindre væske, men ikke hvis du lager noen huller. Hvis du sprayer den med bakefett først, så sitter kanskje ikke osten dønn fast i den? 0 Siter
Gjest mai-ann Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Er vel ferdig nå... Men ble det ikke litt 'kokt' liksom? 0 Siter
Gjest Smørbrødet Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Er vel ferdig nå... Men ble det ikke litt 'kokt' liksom? Nei, ble GODT. Lot det stå i ca. 10 min. 0 Siter
Gjest Smørbrødet Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Folien betyr lite eller ingenting, men er sikkert fin til å holde ting sammen. Maten mister mindre væske, men ikke hvis du lager noen huller. Hvis du sprayer den med bakefett først, så sitter kanskje ikke osten dønn fast i den? Hadde litt olivenolje på folien, så ingenting satt seg fast. :-) 0 Siter
Gjest enkel middag Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Til middag?? Kan vel ha enkel middag av og til! 0 Siter
Klara Q Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Ja? Brød med olivenolje, tomater, ost, skinke, løk, hvitløksdressing,salsa, paprika og ananas. Like mye middag som f.eks pizza. Gåttdæmm! Det hørtes digg ut! Tipper de ble saftige når du stekte dem i folie! Mmmmmm...! 0 Siter
Gjest Smørbrødet Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Gåttdæmm! Det hørtes digg ut! Tipper de ble saftige når du stekte dem i folie! Mmmmmm...! Mmm, farlig godt. 0 Siter
keinstein Skrevet 28. mars 2006 Skrevet 28. mars 2006 Hadde litt olivenolje på folien, så ingenting satt seg fast. :-) Smart. Glemte å skrive at brødet ikke blir grilla i folie, da ligger det best uten folie på en rist. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.