Gjest enkelt og godt Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Mos noen egg og bland i majones. 0 Siter
Gjest wexter Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Mos noen egg og bland i majones. Spørs om hun godtar det Spør for en dame som skal lage noen snitter til et selskap 0 Siter
Gyda Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 For eksempel sånn: 2 hakkede, hardkokte egg 2-3 ss lettrømme 1 ts sennep hakket dill 0 Siter
Gjest wexter Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 For eksempel sånn: 2 hakkede, hardkokte egg 2-3 ss lettrømme 1 ts sennep hakket dill Den høres god ut. Takk! 0 Siter
Gjest vioola Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 For eksempel sånn: 2 hakkede, hardkokte egg 2-3 ss lettrømme 1 ts sennep hakket dill eggesalaten på la baguette er nydelig. DEN skulle jeg hatt oppskriften på. 0 Siter
Gjest turidsine Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Æ e ikke så god på salater men Vaffler er jeg meget god på 0 Siter
astridny Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Ingredienser 6 stk. hardkokte egg 1 ½ dl seterrømme 80 g majones 3 ts sennep 1 stk. vårløk eller litt purre noen dråper sitron ca. 3 dråpe tabasco (må smake til) litt salt og pepper Fremgangsmåte Skrell eggene og del dem først på langs og deretter på tvers, til de er delt i små biter. Rør sammen rømme, majones og sennep. Finhakk vårløk (purre) og rør den inn sammen med eggebitene. Smak til med litt sitron, tabasco, salt og pepper. Tips: Fyll eggesalaten mellom to lag brødskiver. Skjær på skrå fra hjørne til hjørne på brødskivene og eggesandwichene er klare til servering. Du kan se mer oppskrifter på egg.no 0 Siter
Gjest hendriksenværsego Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 nå kjem det noe Hva har du i den vaffelrøra egentlig? 0 Siter
serendipity Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 For eksempel sånn: 2 hakkede, hardkokte egg 2-3 ss lettrømme 1 ts sennep hakket dill Ingen majones???? det hørtes litt merkelig ut?? 0 Siter
Gyda Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Ingen majones???? det hørtes litt merkelig ut?? Det går helt fint. Smaker godt også. 0 Siter
Gyda Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Den høres god ut. Takk! Her er forresten fremgangsmåten (i den grad den trengs): Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl dem like lenge i iskaldt vann. Del eggene begge veier i en eggedeler og ha eggehakket i en liten bolle. Tilsett rømme, sennep og litt hakket dill (det setter en ekstra god smak på salaten). Smak til med salt og pepper. Og så er det bare å legge den på snittene. 0 Siter
serendipity Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Det går helt fint. Smaker godt også. Ok ;-) Syntes bare det hørtes merkelig ut uten majo :-) 0 Siter
Snorkfrøken Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Jeg bruker ca 6 hardkokte egg, en pakke majones og en stor løk (eller 2 små..). Gjerne også hakket sylteagurk, men det er ikke nødvendig. Kok egg og hakkes i små biter, løk hakket i små biter, bland alt i en bolle sammen med majonesen. Jeg bruker verken salt eller noe ilamme og synes den blir bedre om den kan stå en dag før servering. 0 Siter
Gyda Skrevet 29. mars 2006 Skrevet 29. mars 2006 Ok ;-) Syntes bare det hørtes merkelig ut uten majo :-) Kan være enig i det, men godt er det lell. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.