Gå til innhold

Eggsalat til snitter


Anbefalte innlegg

Gjest enkelt og godt
Skrevet

Mos noen egg og bland i majones.

Gjest wexter
Skrevet

Mos noen egg og bland i majones.

Spørs om hun godtar det ;) Spør for en dame som skal lage noen snitter til et selskap

Skrevet

For eksempel sånn:

2 hakkede, hardkokte egg

2-3 ss lettrømme

1 ts sennep

hakket dill

Gjest wexter
Skrevet

For eksempel sånn:

2 hakkede, hardkokte egg

2-3 ss lettrømme

1 ts sennep

hakket dill

Den høres god ut. Takk!

Gjest vioola
Skrevet

For eksempel sånn:

2 hakkede, hardkokte egg

2-3 ss lettrømme

1 ts sennep

hakket dill

eggesalaten på la baguette er nydelig. DEN skulle jeg hatt oppskriften på.

Gjest turidsine
Skrevet

Æ e ikke så god på salater men Vaffler er jeg meget god på

Skrevet

Ingredienser

6 stk. hardkokte egg

1 ½ dl seterrømme

80 g majones

3 ts sennep

1 stk. vårløk eller litt purre

noen dråper sitron

ca. 3 dråpe tabasco (må smake til)

litt salt og pepper

Fremgangsmåte

Skrell eggene og del dem først på langs og deretter på tvers, til de er delt i små biter.

Rør sammen rømme, majones og sennep. Finhakk vårløk (purre) og rør den inn sammen med eggebitene. Smak til med litt sitron, tabasco, salt og pepper.

Tips:

Fyll eggesalaten mellom to lag brødskiver. Skjær på skrå fra hjørne til hjørne på brødskivene og eggesandwichene er klare til servering.

Du kan se mer oppskrifter på egg.no

Gjest hendriksenværsego
Skrevet

nå kjem det noe

Hva har du i den vaffelrøra egentlig?

serendipity
Skrevet

For eksempel sånn:

2 hakkede, hardkokte egg

2-3 ss lettrømme

1 ts sennep

hakket dill

Ingen majones???? det hørtes litt merkelig ut??

Skrevet

Ingen majones???? det hørtes litt merkelig ut??

Det går helt fint. Smaker godt også. :)

Skrevet

Den høres god ut. Takk!

Her er forresten fremgangsmåten (i den grad den trengs):

Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl dem like lenge i iskaldt vann. Del eggene begge veier i en eggedeler og ha eggehakket i en liten bolle. Tilsett rømme, sennep og litt hakket dill (det setter en ekstra god smak på salaten). Smak til med salt og pepper. Og så er det bare å legge den på snittene.

serendipity
Skrevet

Det går helt fint. Smaker godt også. :)

Ok ;-) Syntes bare det hørtes merkelig ut uten majo :-)

Snorkfrøken
Skrevet

Jeg bruker ca 6 hardkokte egg, en pakke majones og en stor løk (eller 2 små..). Gjerne også hakket sylteagurk, men det er ikke nødvendig. Kok egg og hakkes i små biter, løk hakket i små biter, bland alt i en bolle sammen med majonesen. Jeg bruker verken salt eller noe ilamme og synes den blir bedre om den kan stå en dag før servering.

Skrevet

Ok ;-) Syntes bare det hørtes merkelig ut uten majo :-)

Kan være enig i det, men godt er det lell. :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...