Kitina Skrevet 5. april 2006 Skrevet 5. april 2006 Jeg lurer på om noen har gode kakeoppskrifter. Ikke sjokoladekake og bløtekake. Jeg sitter her med min kokebok og begynner å bli lei de få kakene jeg har der. Takk for hjelp. 0 Siter
Gjest noe som frister ? Skrevet 5. april 2006 Skrevet 5. april 2006 Ostekake ? Osteiskake ? Krydderkake ? Eplepai ? Dajmiskake ? Peanøttkake ? Cookies ? 0 Siter
Gjest overtid Skrevet 5. april 2006 Skrevet 5. april 2006 www.detsoteliv.no Der finnes det farlig mye godt! 0 Siter
Kitina Skrevet 5. april 2006 Forfatter Skrevet 5. april 2006 Ostekake ? Osteiskake ? Krydderkake ? Eplepai ? Dajmiskake ? Peanøttkake ? Cookies ? Krydderkake, dajmkake og peanøttkake hørtes godt ut:) 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 5. april 2006 Skrevet 5. april 2006 Is-ostekake 1 eske Philadelphia-ost (ikke lett) 3 dl fløte 3 eggeplommer 3 eggehviter 2 1/2 dl sukker ca 10 Digestive-kjeks 1 ts vaniljesukker Bolle 1: Pisk eggeplomme, sukker, og vaniljesukker godt. Rør inn osten. Bolle 2: Pisk fløten. Bolle 3: Visp eggehviten stiv. Deretter: Bland alt sammen i en bolle, rør forsiktig inn med en slikkepott. Knust kjekse i bunnen, tøm på røra og knust kjekse på toppen. Fryses. Nam! 0 Siter
Gjest noe som frister ? Skrevet 5. april 2006 Skrevet 5. april 2006 Is-ostekake 1 eske Philadelphia-ost (ikke lett) 3 dl fløte 3 eggeplommer 3 eggehviter 2 1/2 dl sukker ca 10 Digestive-kjeks 1 ts vaniljesukker Bolle 1: Pisk eggeplomme, sukker, og vaniljesukker godt. Rør inn osten. Bolle 2: Pisk fløten. Bolle 3: Visp eggehviten stiv. Deretter: Bland alt sammen i en bolle, rør forsiktig inn med en slikkepott. Knust kjekse i bunnen, tøm på røra og knust kjekse på toppen. Fryses. Nam! Så varmer du litt bringebær og tar på når kaken skal spises, mmmmmmmm. 0 Siter
Gjest kos deg :) Skrevet 5. april 2006 Skrevet 5. april 2006 Krydderkake, dajmkake og peanøttkake hørtes godt ut:) Krydderkake: 1l kefir 6ss smør varmes på svak varme 2 egg 1/2 kg sukker blandes 1 kg hvetemel 4ts natron 4ts nellik 4ts kanel Alt røres godt sammen, bakepapie i langpannen, stekes på nederste rille 170gr. i ca 45 min. Dajmiskake Marengs: 2 eggehviter 1,5 dl sukker piskes hvitt, leeeenge leeenge (merk opp et bakepapir, etter bunnen på kakeformen din, smør marengsen etter merket) stekes på 125 gr. i ca 1 time. "Isen" 2 eggeplommer 1 egg 1 dl sukker piskes til eggedosis 3 dl fløte piskes til krem og blandes sammen med eggedosisen, hakk opp en dobbel dajm (mye bedre enn kulene, for vanlig hakket dajm setter litt smak i kaken). Legg marengsen i bunnen av kakeformen din før du fyller opp med "isen", fryses. Peanøttkake. 5 eggehviter 4 1/2 dl sukker piskes hvitt 4 dl peanøtter ca 34 stk Ritz kjeks knuses og blandes inn i eggehviten, stekes i langpannen (husk bakepapir) på 175 gr i 20 - 25 min., Avkjøles og deles på langs. Glasuren. 3 eggeplommer 3 ss sukker piskes til eggedosis 60 gr smør 1 pl lys kokesjokolade 2 ss kokt kaffe smeltes og avkjøles litt 2 putter m/fløte piskes, 1/2 parten av fløten og glasuren mellom kaken, resten på toppen. Strø på peanøtter. 0 Siter
Gjest Kakemonsen Skrevet 5. april 2006 Skrevet 5. april 2006 Jeg har en oppskrift på en utrolig god kokos iskake. Det er faktisk den beste kaken jeg noen gang har smakt ) Gi meg beskjed hvis du vil ha den. 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 6. april 2006 Skrevet 6. april 2006 Jeg har en oppskrift på en utrolig god kokos iskake. Det er faktisk den beste kaken jeg noen gang har smakt ) Gi meg beskjed hvis du vil ha den. Kan jeg få den? :-) 0 Siter
Gjest kakemonsen Skrevet 6. april 2006 Skrevet 6. april 2006 Kan jeg få den? :-) Klart du kan. Kakebunn: 2 eggehviter, 3/4 dl sukker, 1/2 plate kokesjokolade, 1 3/4 dl kokosmasse. Til formen: 1/2 dl kokosmasse Sjokoladeiskrem: 6 eggeplommer, 2dl sukker, 6 dl kremfløte, 2 plater kokesjokolade. Stekes ved 170 grader i ca 20 min i springform (22 el 24 cm) på nederste rille. Pisk eggehvitene stive med sukker. Bland revet sjokolade med kokos og skjær det forsiktig inn. Legg bakepapir i en springform og dryss i kokos. Hell kakerøren i formen og stek som angitt. Avkjøles. Sjokoladeiskrem: Pisk stiv eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn stivpisket kremfløte og 1/2 plate hakket sjokolade. (resten kan smeltes,avkjøles og høvles med ostehøvel til sjokolade krøller som pynt,men det kan sløyfes. Jeg pleier å bare raspe litt kokesjokolade på toppen). La bunnen ligge i kakeformen og hell i iskremblandingen. Sett kaken i fryseren i minst 5-6 timer. Gled deg til denne kaken ) 0 Siter
Gjest Settlers Skrevet 6. april 2006 Skrevet 6. april 2006 Klart du kan. Kakebunn: 2 eggehviter, 3/4 dl sukker, 1/2 plate kokesjokolade, 1 3/4 dl kokosmasse. Til formen: 1/2 dl kokosmasse Sjokoladeiskrem: 6 eggeplommer, 2dl sukker, 6 dl kremfløte, 2 plater kokesjokolade. Stekes ved 170 grader i ca 20 min i springform (22 el 24 cm) på nederste rille. Pisk eggehvitene stive med sukker. Bland revet sjokolade med kokos og skjær det forsiktig inn. Legg bakepapir i en springform og dryss i kokos. Hell kakerøren i formen og stek som angitt. Avkjøles. Sjokoladeiskrem: Pisk stiv eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn stivpisket kremfløte og 1/2 plate hakket sjokolade. (resten kan smeltes,avkjøles og høvles med ostehøvel til sjokolade krøller som pynt,men det kan sløyfes. Jeg pleier å bare raspe litt kokesjokolade på toppen). La bunnen ligge i kakeformen og hell i iskremblandingen. Sett kaken i fryseren i minst 5-6 timer. Gled deg til denne kaken ) Takk :-) Skal prøves. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.