Cumbria Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Skal ut og handle til helga, og trenger tips om deilig middag for to voksne. Gjør ikke noe om det tar litt tid å lage - det er jo helg ) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Kylling og risotto! Fres kyllingfileter (Livérsekylling er helt konge!) i panne på ganske høy varme, i en blanding av olivenolje og smør. Bare sånn litt på hver side. Legg dem i ildfast form sammen med hele hvitløksfedd, båter av løk og gjerne biter av fennikkel og en gulrot i store biter. Og et par små smørklatter. Og da snakker vi meierismør. Dersom du steiker i ei jernpanne, kan du bare putte hele panna inn i ovnen når de er ferdig stekt i den, med alt grønnsakstæsjet oppi. La det hele stå i ovnen til de er gjennomstekt. Aner dessvere ikke hvor lenge. Lag risotto av risottoris og kyllingkraft (juksekraft er en hønsebuljong, vann og en slant hvitvin). Fres finhakka løk, hvitløk og fennikkel, fres risen etterpå, og spe med krafta som du koker inn litt etter litt. Når risottoen er ferdig, rører du inn en god neve fersk parmesan (revet), salt og pepper, og en klatt smør. Og gjerne litt av krafta som ligger igjen etter kyllingen og grønnsakene. Legg risen litt utover på tallerkner (fordel med varme tallerkner), legg kyllingen oppå, sleng over litt ruccola, olivenolje og revet parmesan. Istedet for fennikkel, er det godt med stangselleri og gulrot. Snadder! Serveres med god vin. Rød eller hvit. 0 Siter
annegunn Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Kylling og risotto! Fres kyllingfileter (Livérsekylling er helt konge!) i panne på ganske høy varme, i en blanding av olivenolje og smør. Bare sånn litt på hver side. Legg dem i ildfast form sammen med hele hvitløksfedd, båter av løk og gjerne biter av fennikkel og en gulrot i store biter. Og et par små smørklatter. Og da snakker vi meierismør. Dersom du steiker i ei jernpanne, kan du bare putte hele panna inn i ovnen når de er ferdig stekt i den, med alt grønnsakstæsjet oppi. La det hele stå i ovnen til de er gjennomstekt. Aner dessvere ikke hvor lenge. Lag risotto av risottoris og kyllingkraft (juksekraft er en hønsebuljong, vann og en slant hvitvin). Fres finhakka løk, hvitløk og fennikkel, fres risen etterpå, og spe med krafta som du koker inn litt etter litt. Når risottoen er ferdig, rører du inn en god neve fersk parmesan (revet), salt og pepper, og en klatt smør. Og gjerne litt av krafta som ligger igjen etter kyllingen og grønnsakene. Legg risen litt utover på tallerkner (fordel med varme tallerkner), legg kyllingen oppå, sleng over litt ruccola, olivenolje og revet parmesan. Istedet for fennikkel, er det godt med stangselleri og gulrot. Snadder! Serveres med god vin. Rød eller hvit. En god burgunder, feks... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 En god burgunder, feks... Eller en god Valpolicella... 0 Siter
Moraki Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Fylte tomater med ris og kjøtt og andre grønnsaker, auberginer bakt inn med hvetemel og kryssdder. Sett alt i stekeovnen i ca.. vel, til det er ferdig.. Klem over frisk sitron, og ha på mer krydder. + Brød og yoghurt :-) + rødvin! 0 Siter
annegunn Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Eller en god Valpolicella... Eller en Lirac... 0 Siter
Moraki Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Fylte tomater med ris og kjøtt og andre grønnsaker, auberginer bakt inn med hvetemel og kryssdder. Sett alt i stekeovnen i ca.. vel, til det er ferdig.. Klem over frisk sitron, og ha på mer krydder. + Brød og yoghurt :-) + rødvin! Kryssdder? hehe, gikk litt fort. Krydder :-) 0 Siter
annegunn Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 *tørst* Det kan du snakke om :-( De nye søkesidene til polet er under lavmål. Kunne gjort det bedre selv..... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Det kan du snakke om :-( De nye søkesidene til polet er under lavmål. Kunne gjort det bedre selv..... Amen! Forresten skal jeg legge turen dit om en halvtime. Noen anbefalinger? 0 Siter
annegunn Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Amen! Forresten skal jeg legge turen dit om en halvtime. Noen anbefalinger? Jeg hadde tenkt å finne yndlingsliracen min til deg, men jeg klarte det ikke. Må jaggu ta meg hjelpe til med papirutgaven - hvor nå den er.... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Jeg hadde tenkt å finne yndlingsliracen min til deg, men jeg klarte det ikke. Må jaggu ta meg hjelpe til med papirutgaven - hvor nå den er.... *venter tålmodig* 0 Siter
annegunn Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 *venter tålmodig* http://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-vmp-Site/no_NO/-/NOK/v_ViewProductDetail-Start;pgid=PDdIpmopVUk000EIiDawO9sM00003g8E1RJs?ProductUUID=vDoKdlGlN4oAAAEIJdJkSkT2&CatalogCategoryID=&JumpTo=OfferList _tror_ jeg.... 0 Siter
annegunn Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 *venter tålmodig* Og så en til gubben: http://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-vmp-Site/no_NO/-/NOK/v_ViewProductDetail-Start;pgid=PDdIpmopVUk000EIiDawO9sM00003g8E1RJs?ProductUUID=QiUKdlGlwvoAAAEIXhhkSkPO&CatalogCategoryID=&JumpTo=OfferList 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Og så en til gubben: http://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-vmp-Site/no_NO/-/NOK/v_ViewProductDetail-Start;pgid=PDdIpmopVUk000EIiDawO9sM00003g8E1RJs?ProductUUID=QiUKdlGlwvoAAAEIXhhkSkPO&CatalogCategoryID=&JumpTo=OfferList *noterer* 0 Siter
annegunn Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 *noterer* Bare vent til sommer'n, du, da skal jeg utvide reportoaret ditt av ikke-italiensk vin betraktelig... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Bare vent til sommer'n, du, da skal jeg utvide reportoaret ditt av ikke-italiensk vin betraktelig... Gleder meg til det. 0 Siter
bugge -jenta Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Den beste middagen for to? Den vi hopper over. 0 Siter
astridny Skrevet 7. april 2006 Skrevet 7. april 2006 Beste middag for 2 er den vi kjøpe på Big Horn.:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.