Gjest litt for forsiktig? Skrevet 24. mars 2001 Del Skrevet 24. mars 2001 Vi skal jo være forsiktige med jordbær og uvasket/uskrelt frukt og grønt. Men hvis vi koker det? Eller steker det? Forsvinner de farlige bakteriene da? Jeg fikk så lyst på hjemmelaget jordbærsaus til ostekaken istad.. jeg kokte bærene, men jeg turte bare spise litt.. Er det sånn at hvis det først er sånne bakterier i maten er det farlig med bare bittelitt, eller blir det farligere å spise mer. Hvor nøye må jeg være? Jeg elsker jordbær!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/23022-jordb%C3%A6r-og-s%C3%A5nnt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsa Prebensen, Jordmor Skrevet 25. mars 2001 Del Skrevet 25. mars 2001 Det sägs att man skall skölja frukt och grönsaker nogrannt. Om man gjör detta så har jag inte hört att det skulle vara farligt att äta jordgubbar. När de dessutom har kokats så anser jag att det skulle vara helt tryggt att äta dessa. Lycka till vidare! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/23022-jordb%C3%A6r-og-s%C3%A5nnt/#findComment-97805 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Edel Skrevet 25. mars 2001 Del Skrevet 25. mars 2001 Jeg spiste mengder av jordbær da jeg var gravid. Det er når man ammer, man ikke skal spise det. (snufs, får nok ingen i år) Men de må som alt annet frukt/grønt vaskes godt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/23022-jordb%C3%A6r-og-s%C3%A5nnt/#findComment-97860 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.