Gå til innhold

Jordbær og sånnt


Anbefalte innlegg

Gjest litt for forsiktig?

Vi skal jo være forsiktige med jordbær og uvasket/uskrelt frukt og grønt. Men hvis vi koker det? Eller steker det? Forsvinner de farlige bakteriene da?

Jeg fikk så lyst på hjemmelaget jordbærsaus til ostekaken istad.. jeg kokte bærene, men jeg turte bare spise litt.. Er det sånn at hvis det først er sånne bakterier i maten er det farlig med bare bittelitt, eller blir det farligere å spise mer.

Hvor nøye må jeg være? Jeg elsker jordbær!!!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/23022-jordb%C3%A6r-og-s%C3%A5nnt/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Åsa Prebensen, Jordmor

Det sägs att man skall skölja frukt och grönsaker nogrannt. Om man gjör detta så har jag inte hört att det skulle vara farligt att äta jordgubbar. När de dessutom har kokats så anser jag att det skulle vara helt tryggt att äta dessa.

Lycka till vidare!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...