Gjest bakedama Skrevet 12. juni 2006 Skrevet 12. juni 2006 Bakte en oppskrift fra matprat.no http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=9098&mnu1=&mnu2= Snurrene smakte ganske godt, men det ble litt gris, pluss at det var vanskelig å få rullet de så mye som jeg ønsket. Noen som har gode tips og dele om pizzasnurrer 0 Siter
Sarsa Skrevet 12. juni 2006 Skrevet 12. juni 2006 Jeg gjør det på samme måten, men jeg strør osten på etter jeg har hatt på pizzafyllet, altså før jeg ruller pølsa.Og jeg har ikke hermetiske tomater i fyllet, kanskje det som gjør st det blir klissete å bløtt. Litt gris blir det uansett, men ikke så mye at det gjør noe. De er jo så gode!! 0 Siter
zupernova Skrevet 12. juni 2006 Skrevet 12. juni 2006 Det hørtes jo ut som veldig mye og "klumpete" fyll med kjøttdeig og sånt da..jeg lager snurrer med grov deig og tomatpurè, salami, ost og pizzakrydder, og det er veldig godt, og ikke så klissete(unntatt når jeg lager klissete deig da..hihi). Jeg har funnet ut at hovedproblemet oppstår når man har for mye fyll på..selv om det er det som er godt ;o) eventuelt så må man rulle veldig "stramt". 0 Siter
Lisabeth Skrevet 12. juni 2006 Skrevet 12. juni 2006 Jeg prøver å lage fyllet ganske fast. Men noe gris blir det allikevel. Fyllet må være helt avkjølt ihvertfall. 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 12. juni 2006 Skrevet 12. juni 2006 Nå vet jeg hva jeg skal lage meg i helga! 0 Siter
astridny Skrevet 13. juni 2006 Skrevet 13. juni 2006 Hva om du baker de som horn,kanskje det blir litt mindre søl da. Og ikke ha så mye fuktig fyll på. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 13. juni 2006 Skrevet 13. juni 2006 Jeg bruker å ta noen ss med dolmiosaus, så sprer jeg paprika, finhakket løk og smårettskinke over. Kryder med pepper og oregano. Tar litt revet ost inni selve snurrene, så ruller jeg sammen og skjærer opp. Setter dem på brettet, og tar heller litt ekstra revet ost på toppen. Mmmm, det er godt! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.