Gå til innhold

Hva spiser dere på en lørdag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Chicken ala King - - og de minste unga ble hysteriske ved bordet - for det var sopp for den ene og paprika for den andre. Men vi store åt med god apetitt - skulle bare mangle så lang tid det tok å lage.

Barn dør av sopp og paprika....helt sant! Mine dør også litt av løk.

Videoannonse
Annonse
  • Svar 70
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • flisa

    18

  • Dorthe

    16

  • mariaflyfly

    6

  • NeaNoor

    3

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Barn dør av sopp og paprika....helt sant! Mine dør også litt av løk.

For ikke å snakke om broccoli. Det er virkelig livsfarlig i følge mine to.

Skrevet

For ikke å snakke om broccoli. Det er virkelig livsfarlig i følge mine to.

Jøss...., akkurat den biten der overlever begge mine.

Underlig...:-)

Skrevet

Barn dør av sopp og paprika....helt sant! Mine dør også litt av løk.

Løk ja - Chicken ala King er jo løk, paprika, champignon, fløte og kylling.

*dum mamma*

Skrevet

Jøss...., akkurat den biten der overlever begge mine.

Underlig...:-)

Min overlever faktisk sopp (for å være helt nøyaktig går det ned med god apetitt)

Men paprika og løk utgår helt.

Skrevet

Min overlever faktisk sopp (for å være helt nøyaktig går det ned med god apetitt)

Men paprika og løk utgår helt.

Dødlighetsfaren er med andre ord rimelig selektiv:-)

Skrevet

Løk ja - Chicken ala King er jo løk, paprika, champignon, fløte og kylling.

*dum mamma*

Det der hørtes skikkelig godt ut. Lyst til å dele oppsrkiften? :)

Skrevet

Det der hørtes skikkelig godt ut. Lyst til å dele oppsrkiften? :)

Her kommer den

CHICKEN ala KING

4 porsjoner:

1 grillet lyllonh uten skinn og bein, i biter

1 stor løk i biter

1 grønn paprika i biter

1 rød paprika i biter

1 stor boks skvidede, hermetiske champignoner

3 ss margarin

2 dl buljong

1 boks matfløte

salt

noen stenk Tabasco (sånn ca. 6-10 dråper)

2 ss hvetmel

1) Fres champignonen i margarinet i en gryte - deretter paprika og løken, fres til løken er blank.

2) Trekk gryten av pannen og strø på hvetemelet - rør og tilsett buljongen

3) tilbake på plata igjen og hell oppi hele boksen med fløte, Tabasco og litt salt (smak til) - kok opp.

4) ha oppi kyllingbitene - og la de bli gjennomvarme

Serveres med ris og loff :)

Skrevet

Her kommer den

CHICKEN ala KING

4 porsjoner:

1 grillet lyllonh uten skinn og bein, i biter

1 stor løk i biter

1 grønn paprika i biter

1 rød paprika i biter

1 stor boks skvidede, hermetiske champignoner

3 ss margarin

2 dl buljong

1 boks matfløte

salt

noen stenk Tabasco (sånn ca. 6-10 dråper)

2 ss hvetmel

1) Fres champignonen i margarinet i en gryte - deretter paprika og løken, fres til løken er blank.

2) Trekk gryten av pannen og strø på hvetemelet - rør og tilsett buljongen

3) tilbake på plata igjen og hell oppi hele boksen med fløte, Tabasco og litt salt (smak til) - kok opp.

4) ha oppi kyllingbitene - og la de bli gjennomvarme

Serveres med ris og loff :)

*skjønner ikke hvor jeg tar det fra*

I stad spurte jeg om unga ville ha vulkan - jeg mente melon.

Gjest Princess Peach
Skrevet

*skjønner ikke hvor jeg tar det fra*

I stad spurte jeg om unga ville ha vulkan - jeg mente melon.

hihihi

Vulkan! Nå fikk jeg meg en god latter. :)

Skrevet

Her kommer den

CHICKEN ala KING

4 porsjoner:

1 grillet lyllonh uten skinn og bein, i biter

1 stor løk i biter

1 grønn paprika i biter

1 rød paprika i biter

1 stor boks skvidede, hermetiske champignoner

3 ss margarin

2 dl buljong

1 boks matfløte

salt

noen stenk Tabasco (sånn ca. 6-10 dråper)

2 ss hvetmel

1) Fres champignonen i margarinet i en gryte - deretter paprika og løken, fres til løken er blank.

2) Trekk gryten av pannen og strø på hvetemelet - rør og tilsett buljongen

3) tilbake på plata igjen og hell oppi hele boksen med fløte, Tabasco og litt salt (smak til) - kok opp.

4) ha oppi kyllingbitene - og la de bli gjennomvarme

Serveres med ris og loff :)

Mmmm, nam! Tusen takk. :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...