Gjest tintintin Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Hjelp!! Når det står i oppskriften at fyllet skal inneholde bl.a. en dl. saft, betyr det da en dl. utblandet eller en dl. ublandet?? 0 Siter
mynaeve Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Er det for å lage gele? Uansett ville jeg tro det er blandet saft de mener. 0 Siter
Gjest Wolverina Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Sikkert ublandet Det var da ei dårlig detaljert oppskrift du har funnet deg I have no idea.....sikkert derfor jeg burde la være å skrive et innlegg også. 0 Siter
Gjest kun vanlig gelè Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Aner ikke, har aldri vært borti ostekaker hvor det skal være saft i ... 0 Siter
Gjest Råvær Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Sikkert ublandet Det var da ei dårlig detaljert oppskrift du har funnet deg I have no idea.....sikkert derfor jeg burde la være å skrive et innlegg også. Jeg ville også tro ublandet. vet jo ikke sikkert men.. 0 Siter
Gjest Råvær Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Sikkert ublandet Det var da ei dårlig detaljert oppskrift du har funnet deg I have no idea.....sikkert derfor jeg burde la være å skrive et innlegg også. Jeg ville også tro ublandet. vet jo ikke sikkert men.. 0 Siter
Gjest tintintin Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Er det for å lage gele? Uansett ville jeg tro det er blandet saft de mener. Ja, er for å lage gelèlokk.Skal være to gelatinplater , 1 dl. saft og 5 dl. bær. 0 Siter
Gjest tintintin Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Sikkert ublandet Det var da ei dårlig detaljert oppskrift du har funnet deg I have no idea.....sikkert derfor jeg burde la være å skrive et innlegg også. Hehe, har fått ulike svar her nå, og har aldri laget ostekake før. Blir vel at jeg prøver en blandings:-) 0 Siter
Gjest jeg bruker vanlig gelè Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Ja, er for å lage gelèlokk.Skal være to gelatinplater , 1 dl. saft og 5 dl. bær. Enklere å kjøpe ferdig gelè da, nå vet ikke jeg kanskje det er forskjell på smaken ? 0 Siter
mynaeve Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Ja, er for å lage gelèlokk.Skal være to gelatinplater , 1 dl. saft og 5 dl. bær. Da er det definitivt utblandet. Men lag den gjerne litt sterkere enn vanlig. 0 Siter
sheba Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Enklere å kjøpe ferdig gelè da, nå vet ikke jeg kanskje det er forskjell på smaken ? Det gjør jeg også, bruker mest "boysenbær gele`også erstatter jeg en dl av vannet med ublandet saft:) det blir godt det.. 0 Siter
Gjest tintintin Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Da er det definitivt utblandet. Men lag den gjerne litt sterkere enn vanlig. Takk!! 0 Siter
Gjest mij Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Ja, er for å lage gelèlokk.Skal være to gelatinplater , 1 dl. saft og 5 dl. bær. Neste gang kjøper du vanlig gelé. :-) 0 Siter
Gjest tintintin Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Neste gang kjøper du vanlig gelé. :-) Eller hele kaka:-) 0 Siter
Gjest mij Skrevet 23. juni 2006 Skrevet 23. juni 2006 Eller hele kaka:-) Ånei, hjemmelaget er jo så sinnsykt mye bedre! :-) 0 Siter
mynaeve Skrevet 25. juni 2006 Skrevet 25. juni 2006 Neste gang kjøper du vanlig gelé. :-) Hjemmelaget gele er MYE bedre Dvs, om man lager med skikkelig god saft. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.