Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha gjester klokken ni. I kjøleskapet ligger fire flotte kyllingfileer. Tips mottas med takk om hvordan jeg tilbereder dem. Kan jeg bare steke dem i panna med hvitløksmør? Har en god del krydder, pesto,tomater og diverse oljer. Og hva serverer jeg ved siden av? Ris, pasta eller poteter? Takknemlig for hjelp.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ris.

Stek dem i panna med smør og grillkrydder. Del dem i to, da får du en tykk og en tynn bit. Stek den tykke lenger og på litt svakere varme.

Lag karrisaus ved å surre karri i litt olje og jevne med maismel. Brunt maismel.

Skrevet

Har du løk også? Isåfall er det mulig å lage en tomat og løksalat. Tomatskiver og løkringer legges i et fat, og olje helles over(+ evt. balsamico) og krydre med salt og pepper(+annet krydder du liker, gjerne basilikum). Settes i kjøleskapet til gjestene kommer. Både ris og pasta er godt til kylling, men ris er kanskje aller best nå om sommeren synes jeg. Lykke til!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...