Lillemus Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Vi var ute og spiste klubb og duppe forleden dag - namm!!! Men hvordan lager man duppe? Har funnet noen oppskrifter som kun inneholder melk, fleskefett, mel og gressløk eller purre og noen som inneholder melk/fløte, prim, brunost og sukker. Dette må da være to helt forskjellige ting!? Til klubb bruker man den sistnevnte, brunostduppa, ikke sant? Er oppvokst med klubb, men vi hadde aldri duppe til. 0 Siter
Osiris Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Et søk på tradisjoner.no gir 24 svar, jeg er sikker på på at en av dem er en slik duppe du er ute etter. Det var noe fra Trøndelag der i allefall. Lykke til 0 Siter
Excelsion Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Når jeg lager duppe, så har jeg stekt flesk, også har jeg melk, salt og pepper i panna etterpå. La det koke litt, ferdig! 0 Siter
Gjest pussigruta Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Når jeg lager duppe, så har jeg stekt flesk, også har jeg melk, salt og pepper i panna etterpå. La det koke litt, ferdig! Du må vel ha i litt mel og for å gjøre sausen tjukkere? 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. juli 2006 Forfatter Skrevet 3. juli 2006 Når jeg lager duppe, så har jeg stekt flesk, også har jeg melk, salt og pepper i panna etterpå. La det koke litt, ferdig! Og det har du til klubb? Jeg er ganske sikker på at den duppa vi spiste var brunost-duppe. Har fryktelig lyst til å prøve å lage det en gang. 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. juli 2006 Forfatter Skrevet 3. juli 2006 Et søk på tradisjoner.no gir 24 svar, jeg er sikker på på at en av dem er en slik duppe du er ute etter. Det var noe fra Trøndelag der i allefall. Lykke til Tuuusen takk! Det er sikkert den der fra Trøndelag ja! ) Herved bokmerket. 0 Siter
Osiris Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Tuuusen takk! Det er sikkert den der fra Trøndelag ja! ) Herved bokmerket. Jeg må ty til den siden hver gang jeg skal lage noe tradisjonsmat. Lagde Kakkakaku fra Selbu på søndag. 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. juli 2006 Forfatter Skrevet 3. juli 2006 Jeg må ty til den siden hver gang jeg skal lage noe tradisjonsmat. Lagde Kakkakaku fra Selbu på søndag. Kakkakaku?! *Søker* Hmmm... Hvordan serverer du det? Som lapper? Så jo ikke så enormt usunt ut heller. 0 Siter
Osiris Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Kakkakaku?! *Søker* Hmmm... Hvordan serverer du det? Som lapper? Så jo ikke så enormt usunt ut heller. Fikk det på Selbusjøen hotell med rømme og jordbærsyltetøy. Det var knallgodt. Sunnere enn sveler i og med at det er 50/50 hvetemel og byggmel og at det ikke er sukker i røra. Jeg har ingen takke men stekte i teflonpanne. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.