hare1365380455 Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Hvor mange poteter/hvor mye rømme osv.? Jeg vil lage en god potetsalat med purre og paprika i! Takk. 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Jeg har ikke sånne akkurate mål, men kan jo prøve... Bruker ca 6 poteter i mellomstor str. Ett beger rømme, sånn sirkus, og halvparten av det igjen med majones. Så en skvett med laken fra sylteagurkglasset. Så hiver du oppi så mye du vil med purre (og paprika) Smaker det for mye av noe, så kan du spe med mer rømme, smak deg frem rett og slett ) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 3. juli 2006 Forfatter Skrevet 3. juli 2006 Jeg har ikke sånne akkurate mål, men kan jo prøve... Bruker ca 6 poteter i mellomstor str. Ett beger rømme, sånn sirkus, og halvparten av det igjen med majones. Så en skvett med laken fra sylteagurkglasset. Så hiver du oppi så mye du vil med purre (og paprika) Smaker det for mye av noe, så kan du spe med mer rømme, smak deg frem rett og slett ) Så mye majones? Takk for ca.-oppskrift! Jeg liker slike oppskrifter, så det er bra! Hvordan var helgen forresten? 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Så mye majones? Takk for ca.-oppskrift! Jeg liker slike oppskrifter, så det er bra! Hvordan var helgen forresten? Ta litt mindre majones du, og så tar du i mer etter om det trengs ) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 3. juli 2006 Forfatter Skrevet 3. juli 2006 Ta litt mindre majones du, og så tar du i mer etter om det trengs ) Jeg skal lage i morgen, tenkte jeg. Det er mye bedre med hjemmelaget enn den kjøpte! 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Jeg skal lage i morgen, tenkte jeg. Det er mye bedre med hjemmelaget enn den kjøpte! Hjemmelaget er knallgodt! Lenge trodde jeg at jeg ikke likte potetsalat, helt til jeg laget selv, da fant jeg ut at dte var jo kjempegodt jo. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 3. juli 2006 Skrevet 3. juli 2006 Jeg lager potetsalat sånn: Ca. ett kg poteter, ett beger rømme, en halv pose majones, en bunt vårløk finsnittet i strimler, saften av en lime, en dæsj sukker, gjerne litt balsamicoeddik, litt salt og pepper etter smak. Den kan godt stå noen timer før den serveres så smakene kommer godt fram. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 3. juli 2006 Forfatter Skrevet 3. juli 2006 Jeg lager potetsalat sånn: Ca. ett kg poteter, ett beger rømme, en halv pose majones, en bunt vårløk finsnittet i strimler, saften av en lime, en dæsj sukker, gjerne litt balsamicoeddik, litt salt og pepper etter smak. Den kan godt stå noen timer før den serveres så smakene kommer godt fram. Vårløk må jeg visst kjøpe. Takk for tips. 0 Siter
Gjest neve Skrevet 4. juli 2006 Skrevet 4. juli 2006 Jeg lager den sånn: Kokte poteter i biter, purre, sylteagurk, eplebiter. "sausen" lagde jeg før av rømme og majones, men har i år gått over til en blanding av youghurt naturell og kesam. Akkurat like godt, og åh så mye sunnere! Uansett hva som brukes har jeg i litt sylteagurklake, salt, pepper og kanskje en dæsj sennep, og blander alt. Fint om den kan stå en time eller to før den serveres. NAM-NAM! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 4. juli 2006 Forfatter Skrevet 4. juli 2006 Jeg lager den sånn: Kokte poteter i biter, purre, sylteagurk, eplebiter. "sausen" lagde jeg før av rømme og majones, men har i år gått over til en blanding av youghurt naturell og kesam. Akkurat like godt, og åh så mye sunnere! Uansett hva som brukes har jeg i litt sylteagurklake, salt, pepper og kanskje en dæsj sennep, og blander alt. Fint om den kan stå en time eller to før den serveres. NAM-NAM! Takk for tips! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.