Gjest syltetøynovise Skrevet 5. juli 2006 Del Skrevet 5. juli 2006 Har så lyst til å lage rørte jordbær og fryse ned - men med minst mulig sukker!!!! Kan jeg bruke BARE sånn frysepulver? Evtn med LITT sukker? Hva med fruktose? Noen ulemper uten sukker??? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/237446-r%C3%B8rte-jordb%C3%A6r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sylteguri Skrevet 5. juli 2006 Del Skrevet 5. juli 2006 Jeg bruker 100 gr sukker og en pose frysepulver på 2 kg bær. Det blir veldig godt syltetøyselv om sukkermengden er liten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/237446-r%C3%B8rte-jordb%C3%A6r/#findComment-1827531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 5. juli 2006 Del Skrevet 5. juli 2006 Jeg har brukt frysepulver noen år, andre år ikke. Jeg har brukt liten sukkermengde, jeg har brukt fruktose, og jeg har brukt kunstig søtningsstoff. Alt har blitt bra, etter min smak! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/237446-r%C3%B8rte-jordb%C3%A6r/#findComment-1827690 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 6. juli 2006 Del Skrevet 6. juli 2006 Jeg bruker litt fruktose blandet med frysepulver. Må innrømme at jeg synes det blir bedre da. Tror jeg brukte ca. 4 ss til en kilo bær, så det blir jo litt sunnere enn kjøpe-syltetøy:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/237446-r%C3%B8rte-jordb%C3%A6r/#findComment-1828480 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.