Gå til innhold

Hva med jordbærsyltetøy (frysing)


Anbefalte innlegg

Gjest ta et strå
Skrevet

Jeg har laget syltetøyet, men har bare sånne frysebokser til å oppbevare det i. Kan man ikke oppbevare det i fryseren? Det holder seg vel ikke så lenge ellers. Har kun hatt jordær og sukker i (brukte halvparten Fruktose (Fedon), er det greit mon tro?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hermetiserer du det, holder det seg i årevis. Men jeg er usikker på om det går i bokser. Jeg ville fryst det, men det holder ikke evig i fryseren.

Skrevet

Klart man kan fryse jordbærsyltetøy, eller rørt jordbær som jeg bruker å lage (altså ikke-kokt syltetøy). Jeg har også laget det bare med jordbær og fruktose, uten "frysetøy". Tror frysetøy ville gjort syltetøyet litt tykkere i konsistensen, for det er vel det eneste "negative", at det blir ganske tynt. Man kan jo evt. sile det litt, men det har jeg ikke gjort, synes det blir godt uansett, om enn noe tynt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...