Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det kommer an på tomaten.. Gode tomater kan holde i en uke uten å bli myke.

(Strengt tatt skal tomater oppbevares i romtemperatur. Men personlig har jeg aldri likt smaken av en lunken tomat ;))

Jeg tenker egentlig ikke på om den blir myk, men hvor lenge den er spiselig (dvs. ufarlig).

Jeg liker best lunken tomat, men den holder seg best i kjøleskapet.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/239022-holdbarhet-tomat/#findComment-1844656
Del på andre sider

Det kommer an på tomaten.. Gode tomater kan holde i en uke uten å bli myke.

(Strengt tatt skal tomater oppbevares i romtemperatur. Men personlig har jeg aldri likt smaken av en lunken tomat ;))

Jeg syns den er best når den har romtemperatur. Smak og aroma kommer best fram da syns jeg. Temperert klasetomat med masse pepper er snadder som pålegg. :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/239022-holdbarhet-tomat/#findComment-1844665
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...