Gå til innhold

Hvor fort blir en halvtom rødvin sur?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg tror den holder fint en uke eller to i romstemperatur?

Oksygenet gjør vinen om til eddik? Hva skjer egentlig?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er den ikke alltid sur? :)

Jo men ikke ren eddik.

Øl blir også til eddik om det får stå åpent.

Skrevet

Kommer an på om du har sånn topp der du kan pumpe ut lufta, tror jeg - jeg forsøkte meg på en her om dagen som hadde stått i tre-fire dager, og den var slett ikke god lenger (hadde bare lukket den med den originale korken).

Skrevet

Kommer an på om du har sånn topp der du kan pumpe ut lufta, tror jeg - jeg forsøkte meg på en her om dagen som hadde stått i tre-fire dager, og den var slett ikke god lenger (hadde bare lukket den med den originale korken).

Da må jeg drekke det opp straks.

Skrevet

Da må jeg drekke det opp straks.

Ja, det bør du. Du får ta det som en mann.

Skrevet

Ja, det bør du. Du får ta det som en mann.

Som sagt, så gjort.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...