Gjest soljenta_83 Skrevet 22. juli 2006 Skrevet 22. juli 2006 Er det noen her som har det? Blir det brukt eller er det altfor komplisert til å brukes ofte? Til fondue så bare har man olje i gryta og dypper kjøtt oppi? Har aldri smakt det før. Og raclette så steker man kjøttbiter og litt ost på et lite brett? Bare smakt det en gang. Anbefales det å kjøpe en av delene eller begge,og i såfall hvilken? Dette ble litt dumt formulert men husker ikke helt hvordan det var 0 Siter
Gjest Ulvinnen Skrevet 22. juli 2006 Skrevet 22. juli 2006 Vi har både fondue og raclette. Fonduen blir mest brukt, men det er sikkert smak og behag. 0 Siter
Gjest soljenta_83 Skrevet 22. juli 2006 Skrevet 22. juli 2006 Vi har både fondue og raclette. Fonduen blir mest brukt, men det er sikkert smak og behag. Men hva gør man når man skal ha kjøttfondue? eller er det ost det blir brukt mest til? Og hva serverer man ved siden av? Har lyst til å kjøpe en av delene 0 Siter
Gjest Ulvinnen Skrevet 22. juli 2006 Skrevet 22. juli 2006 Men hva gør man når man skal ha kjøttfondue? eller er det ost det blir brukt mest til? Og hva serverer man ved siden av? Har lyst til å kjøpe en av delene Vi bruker bare kjøttfondue. Jeg tror ikke min fondue er beregnet på ost... I fonduen har vi en god matolje. Så kjøper vi inn godt kjøtt (f,eks indrefilet), pølser, løk og paprika. Disse kutter vi i passe stykker. Stykkene tres på fonduegafler og puttes i fonduen til de er ferdige. Så har vi fonduesaus ved siden av. Vi kjøper gjerne et sett med 6-8 forskjellige. Når maten er ferdig kokt, så dupper vi den i fonduesausen og spiser pariserloff til. Skikkelig kosemat :-) Vi drikker gjerne vin til og ser på en DVD samtidig. 0 Siter
Lillemus Skrevet 22. juli 2006 Skrevet 22. juli 2006 Jeg ville kjøpt raclette. Tror jeg. Vi pleier å koke poteter til og har forskjellige typer hvitost i formene. På plata kan du steke kjøtt, pølser, grønnsaker (babymais f.eks.) og sånt. Pensle kjøttet godt med olje først så det ikke setter seg fast! Prøvde sjokoladefondue en gang, men det ble faktisk for mektig selv for meg. ) 0 Siter
Gjest soljenta_83 Skrevet 22. juli 2006 Skrevet 22. juli 2006 Vi har både fondue og raclette. Fonduen blir mest brukt, men det er sikkert smak og behag. Er det elektrisk fondue dere har,eller må man tenne opp med noe? Tror kanskje jeg heller litt mer mot raclette 0 Siter
Gjest Ulvinnen Skrevet 23. juli 2006 Skrevet 23. juli 2006 Er det elektrisk fondue dere har,eller må man tenne opp med noe? Tror kanskje jeg heller litt mer mot raclette Fonduen med matoljen varmes opp på ovnen. Deretter holdes varmen ved like med en liten brenner med rødsprit i. Om du synes dette er for komplisert, så gå for raclette. Det er veldig koselig og god mat det også :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.