astridny Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg har en gammel Kenwood som jeg brukte for første gang idag(har arvet den) Jeg prøvde med en slik 1-2-3 brød pakke. Men da jeg satte maskinen igang så ble deigen bare snurret rund den vispen. Blir deigen eltet da eller..? Er ikke sikker på om det var riktig krok jeg brukte,men jeg prøvde med 2 forskjellige og det samme hendte med begge to. På forhånd takk for svar. 0 Siter
Gjest Flystripa Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Det følger med 3 forskjellige dingser til Kenwood'en: en visp (til krem, eggedosis etc), en K-spade (til røre av sjokoladekakerøe etc) og en eltekrok (til deig). Brukte du riktig dings? 0 Siter
flisa Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Du må bruke eltekrok; http://images.amazon.com/images/P/B00004RBT0.01.LZZZZZZZ.jpg den nederste kroken der. 0 Siter
astridny Skrevet 5. september 2006 Forfatter Skrevet 5. september 2006 Du må bruke eltekrok; http://images.amazon.com/images/P/B00004RBT0.01.LZZZZZZZ.jpg den nederste kroken der. Jeg prøvde selvfølgelig de 2 andre :-( Skal jeg bare prøve å elte videre med den riktige eller..? Den ahr vel kanskje hevet seg i 20 minutter? 0 Siter
flisa Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg prøvde selvfølgelig de 2 andre :-( Skal jeg bare prøve å elte videre med den riktige eller..? Den ahr vel kanskje hevet seg i 20 minutter? der må jeg legge inn årene - brød er jeg dårlig på 0 Siter
astridny Skrevet 5. september 2006 Forfatter Skrevet 5. september 2006 Det følger med 3 forskjellige dingser til Kenwood'en: en visp (til krem, eggedosis etc), en K-spade (til røre av sjokoladekakerøe etc) og en eltekrok (til deig). Brukte du riktig dings? Jeg brukte selvfølgelig de 2 som var feil. :-( Syns du jeg skal elte videre eller? Deigen har hevet seg i ca 20 minutter. 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 Jeg brukte selvfølgelig de 2 som var feil. :-( Syns du jeg skal elte videre eller? Deigen har hevet seg i ca 20 minutter. Jeg tror jeg ville gjort det, grovbrød hever seg svært dårlig med for lite elting. 0 Siter
astridny Skrevet 5. september 2006 Forfatter Skrevet 5. september 2006 Jeg tror jeg ville gjort det, grovbrød hever seg svært dårlig med for lite elting. Takk. Da prøver jeg på det. 0 Siter
fugazi Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 har også en slik, tror den er 30 år gammel, men den er sterk som en bjørn for det. med sånn ferdigpakke, tørrgjær, vann og kenwood med eltekrok går brødbaking som en drøm. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.