Lillemus Skrevet 8. september 2006 Forfatter Skrevet 8. september 2006 sirupen var ny for meg! Mamma er sunnmøring, har aldri hørt at hun el. familie bruker sirup... flesk, kålrabi og kefir, det er standard! Det varierer over hele landet tror jeg. Vi bruker i alle fall sirup og flesk og nå skal vi altså prøve duppe også. ) *Slafse* 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 sirupen var ny for meg! Mamma er sunnmøring, har aldri hørt at hun el. familie bruker sirup... flesk, kålrabi og kefir, det er standard! Kanskje ikke alle bruker det. Mormor bruker det ikke,og ikke jeg heller egentlig. Men hadde andre slektninger fra sunnmøre på besøk og de sa dem pleide å bruke sirup. Har sett det i noen oppskrifter også,men ikke sikkert det er veldig vanlig 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Det varierer over hele landet tror jeg. Vi bruker i alle fall sirup og flesk og nå skal vi altså prøve duppe også. ) *Slafse* Pleier du bare ha sirup og flesk til? eller grønnsaker også? pølse? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Er det forresten "lov" å lage raspeballer fra pose? Innbiller meg at det tar så lang tid fra bunnen av. Vet mormoe av og til lager av potetmospulver,og det blir kjempegodt 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. september 2006 Forfatter Skrevet 8. september 2006 Pleier du bare ha sirup og flesk til? eller grønnsaker også? pølse? Bare sirup og flesk ja. Men når jeg har spist det ute har jeg også fått kålrabiskiver til! Og jeg tror jeg har opplevd å få middagspølse også. Men det er ikke helt stuerent i vår familie altså. ;o) 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. september 2006 Forfatter Skrevet 8. september 2006 Er det forresten "lov" å lage raspeballer fra pose? Innbiller meg at det tar så lang tid fra bunnen av. Vet mormoe av og til lager av potetmospulver,og det blir kjempegodt Det er lov og det er det vi skal ha i dag. ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 8. september 2006 Forfatter Skrevet 8. september 2006 Duppe hører da ikke sammen med komle! Dessuten så er skal det ikke være brunost i duppe heller :-) Takk gud for forskjellige tradisjoner! hehe Jooooda! Bare søk på nettet du så finner du masse oppskrifter på klubb og duppe sammen! Så det så! ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Det er lov og det er det vi skal ha i dag. ) Tror jeg lager det til søndagsmiddagen pose eller potetmos Ha en god middag da 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 en ting til.. Søkte på duppe med brunost,og i alle oppskriftene står det 0.5 l fløtemelk? Hva er fløtemelk? fløte eller halvt med fløte og halvt med melk? 0 Siter
flisa Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Da kjøper vi en liten gudbrandsdalsost i dag, de finnes vel i sånne bittesmå pakninger også. Praktisk ja. ) Ja. Gudbrandsdal skal det være JEG VIL KOMME!" bruker vel steika flæsk til vel? 0 Siter
flisa Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 LAger du klubben sjøl? jeg har glemt å få oppskrifta av bestemora mir. 0 Siter
flisa Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Brunost i duppe? Er ikke duppen hvit da? den jeg har spist hvertfall. Har lyst på ball i dag jeg også. Den ar som lys karamell :-) og så bruker vi stekt flesk til - så fleskefettet ligger som gyødne dammer i duppa ) GODT!!!! 0 Siter
flisa Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Bare sirup og flesk ja. Men når jeg har spist det ute har jeg også fått kålrabiskiver til! Og jeg tror jeg har opplevd å få middagspølse også. Men det er ikke helt stuerent i vår familie altså. ;o) Nei det er da like fyfy som loff til sodd. 0 Siter
Dorthe Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Den ar som lys karamell :-) og så bruker vi stekt flesk til - så fleskefettet ligger som gyødne dammer i duppa ) GODT!!!! Nå dør jeg, Flisa, man må være oppvokst med de greiene der for å overleve det ( 0 Siter
flisa Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Nå dør jeg, Flisa, man må være oppvokst med de greiene der for å overleve det ( Du aner ikke hva du går glipp av Lørdagskos for meg er forresten sprøstekt blodklubb med bacon og sirup 0 Siter
Dorthe Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Du aner ikke hva du går glipp av Lørdagskos for meg er forresten sprøstekt blodklubb med bacon og sirup Blæh...... 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Hvor i landet er det vanlig med duppe til ball? Bestemoren min er fra sunnmøre,og der er det vanlig med flesk,kålrabi og sirup ,og kefir til drikke. MMm. Sulten Slurrrrp! Men det må være blandaball, altså. Og jeg står over sirupen. 0 Siter
fresja Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Du aner ikke hva du går glipp av Lørdagskos for meg er forresten sprøstekt blodklubb med bacon og sirup Jeg er glad i både komler og plodpølse, men jeg klarer ikke brunost, sirup eller annet søtt til. Ikke vil jeg ha bacon til heller (det får vi når vi spiser komler ute). 0 Siter
Gjest Ulvinnen Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Den ar som lys karamell :-) og så bruker vi stekt flesk til - så fleskefettet ligger som gyødne dammer i duppa ) GODT!!!! Kan ikke du invitere meg på ball en gang? Men du må love å ikke ta det ille opp at jeg vil ha smeltet smør på ballen, i stedet for duppe... Nå har jeg gitt opp å få til ballkveld sammen med Gyda, siden det ikke passer på torsdager når vi kan få kjøpt det på Kaffistova. 0 Siter
flisa Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Jeg er glad i både komler og plodpølse, men jeg klarer ikke brunost, sirup eller annet søtt til. Ikke vil jeg ha bacon til heller (det får vi når vi spiser komler ute). Jeg dro med meg en blodpølse fra butikken i dag jeg nå - hehe. til i morgen tenker jeg - 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.