Gjest MiaMMM Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Skal lage hjemmelaget pizza i dag, men oppdaget plutselig at jeg ikke har bakepapir. Hva annet kan jeg ha under? Aluminiumsfolie? 0 Siter
flisa Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Nei - huff, ikke folie! Du kan vel bare smøre plata med margarin da vel? Slik man gjorde før bakapapiret ble oppfunnet! : Evnt legg på matpapir og SMØR det. 0 Siter
Gjest et forslag Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Nei, det må du ikke bruke. Det henger da fast i deigen. Smør brettet godt. 0 Siter
bouenas Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Nei - huff, ikke folie! Du kan vel bare smøre plata med margarin da vel? Slik man gjorde før bakapapiret ble oppfunnet! : Evnt legg på matpapir og SMØR det. Men da må ikke (mat)papiret være større enn pizzaen. Jeg brukte nemlig matpapir til erstatning en gang, og jeg tror et papirhjørne må ha komt borti et varmeelement(?) Det tok nemlig fyr..! 0 Siter
flisa Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Men da må ikke (mat)papiret være større enn pizzaen. Jeg brukte nemlig matpapir til erstatning en gang, og jeg tror et papirhjørne må ha komt borti et varmeelement(?) Det tok nemlig fyr..! hehe - man må smøre det! 0 Siter
bouenas Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 hehe - man må smøre det! Okay ;D 0 Siter
kaffepiken Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Hvis jeg mangler bakepapir smører jeg bare brettet og legger pizzaen rett på. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Må man ha noe under pizzaen da? Vask brettet så det er rent og pent, og kanskje ha litt mer mel under enn du ellers ville ha hatt. Jeg tenker at hvis man smører så blir det klissete? 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Hvis jeg mangler bakepapir smører jeg bare brettet og legger pizzaen rett på. Men blir ikke pizzabunnen klissete da? 0 Siter
flisa Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Men blir ikke pizzabunnen klissete da? nei - det blir stekt 0 Siter
Gjest juliann Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Men blir ikke pizzabunnen klissete da? Neida. Blir faktisk veldig god og sprø. Når det er sagt, jeg bruker alltid bakepapir. Er så kjedelig å vaske plata etterpå. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Men blir ikke pizzabunnen klissete da? Jeg har aldri opplevd at den blir klissete. Jeg smører jo bare et tynt lag. Jeg strør ikke med mel heller. 0 Siter
Gjest trultemor26 Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Neida. Blir faktisk veldig god og sprø. Når det er sagt, jeg bruker alltid bakepapir. Er så kjedelig å vaske plata etterpå. Ja, men greia her er hvis man ikke har bakepapir da. 0 Siter
Dorthe Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 nei - det blir stekt Knis, vi er blitt for gamle flisa. 0 Siter
flisa Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Knis, vi er blitt for gamle flisa. Ja - datra mi spurte hvordan man fikk betalt regninger før Nettbanken kom -hehe 0 Siter
songbirdy Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Lagde pizza i går, og hadde heller ikke bakepapir. Brukte (litt godt med) olje, tror det var soya - og det gikk kjempefint!! Ingenting satt fast, og pizzaen ble god den! =) 0 Siter
Dorthe Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Ja - datra mi spurte hvordan man fikk betalt regninger før Nettbanken kom -hehe Hihi. Ikke for å mobbe den som ikke vet hvordan man lager pizza uten bakepapir men da skjønner jeg at jeg er gammal. 0 Siter
lalala1365380457 Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 bruker aldri bakepapir når jeg lager pizza, smører litt matolje på formen. 0 Siter
Gjest Flystripa Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Ren stekeplate, litt margarin smøres utover ved hjelp av et mellomleggspapir. Har aldri gjort noe annet jeg... 0 Siter
hjertebarnet Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Jeg bruker aldri bakepapir, verken til pizza eller annen baking. Jeg smører platen tynt med et lag smør/margarin. Slik man gjorde i alle år før noen fant på å tjene penger på å lage bakepapir. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.