hare1365380455 Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Det var lurt - jeg har en pose med det! - *gleder seg* Fortell hvordan pizzaen ble da! 0 Siter
lalala1365380457 Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 jepp, I know. Min fars superhemmelige kjøkkentriks som han anbefaler til de fleste... fått tipset fra mamman min jeg familien til the resque 0 Siter
songbirdy Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 fått tipset fra mamman min jeg familien til the resque familien er jaggu kjekk å ha!! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 Det beste tipset jeg kan gi er å IKKE steke kjøttdeigen på forhånd, bare knip av biter å legg den rett på pizzaen, steker seg gjør den i stekeovnen, men blir mye mer saftig! Helt sant! Så jeg hadde smurt tomatpurre på bunnen, lagt på litt ost, lagt på mere fyll, alt hva du måtte ønske,tomatskiver er veldig godt da, evnt mere ost, og kjøttdeigen til slutt! Den synker liksom ned i osten etterhvert, og det er sååå godt! Og litt krydder, eller gjerne en god del, pizza-krydder er godt, men også Natvigs-krydder blanding (som de fleste hjem har en av i krydderhylla) Den er god til alt, også pizza. Men hvorfor har ikke jeg ingrediensene til pizza? Fikk lyst på jeg også nå.. "Det beste tipset jeg kan gi er å IKKE steke kjøttdeigen på forhånd, bare knip av biter å legg den rett på pizzaen, steker seg gjør den i stekeovnen, men blir mye mer saftig! Helt sant!" Skriver under på den!!!! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 For å få god smak, bør du ha god tomatsaus! Bland hakka tomat, tomatpure, en (eller to?) hvitløksbåter, masse oregano og basilikum, samt litt olivenolje. Dette smører du utover hele pizzabunnen. Legg på revet ost (ganske mye). Deretter legger du på biter av rå kjøttdeig og rå løkringer på toppen. Jeg garanterer at den blir god! Vi driver forresten og lager Pizza Calzone nå (innbakt pizza med skinke istedetfor kjøttdeig og løk) :-) 0 Siter
Gjest theoline Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 "Det beste tipset jeg kan gi er å IKKE steke kjøttdeigen på forhånd, bare knip av biter å legg den rett på pizzaen, steker seg gjør den i stekeovnen, men blir mye mer saftig! Helt sant!" Skriver under på den!!!! En skikkelig åpenbaring å lære det trikset, plutselig kunne jeg lage pizza i en fei, uten stekeos og kjøttdeigsteking... Pizza må jeg lage en dag, ble litt inspirert av diverse forslag på fyll her nå =) 0 Siter
flisa Skrevet 10. september 2006 Forfatter Skrevet 10. september 2006 Familien så forskrekket ut! Den var ikke så verst! .) Slik ble den; Jeg lagde deigen -og forstekte den i langpanna litt. Så freste jeg bokssopp i olje og margarin og hadde oppi vann, tomatpure og ketchup og baconfett - dette surret en stund med Mexicansk pepper og sukker og salt... Dette smørte jeg på pizzaen - oppå der tok jeg ost. Så stekte jeg kjøttdeig som jeg hadde blandet med masse hvitløk og alskens pizzakrydderier - stekte i små klumper - stekte så bacon. Hadde dette oppå osten og krydret litt til oppå- DEN BLE god! - FOR FØRSTE GANG!HUrra! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 En skikkelig åpenbaring å lære det trikset, plutselig kunne jeg lage pizza i en fei, uten stekeos og kjøttdeigsteking... Pizza må jeg lage en dag, ble litt inspirert av diverse forslag på fyll her nå =) Ja, det gjøre hele prosessen sååå mye enklere. Jeg var litt skeptisk til denne metoden under E-coli-styret..Var redd kjøttdeigen ikke ble godt nok stekt på denne måten. Etter at kjøttdeigen ble "frikjent" tok jeg sjansen igjen ;-) 0 Siter
flisa Skrevet 10. september 2006 Forfatter Skrevet 10. september 2006 En skikkelig åpenbaring å lære det trikset, plutselig kunne jeg lage pizza i en fei, uten stekeos og kjøttdeigsteking... Pizza må jeg lage en dag, ble litt inspirert av diverse forslag på fyll her nå =) *gomler kalde rester* 0 Siter
red Skrevet 10. september 2006 Skrevet 10. september 2006 *gomler kalde rester* oida, Flisa. Husk øvelse gjør mester. Når du er god nok, finnes det ikke rester 0 Siter
flisa Skrevet 10. september 2006 Forfatter Skrevet 10. september 2006 oida, Flisa. Husk øvelse gjør mester. Når du er god nok, finnes det ikke rester Vi var for få - -den var svær! nå er det tomt da - RAAAP 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.