Gå til innhold

hva spiser du IKKE?


Anbefalte innlegg

  • Svar 111
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • keinstein

    20

  • flisa

    19

  • Dorthe

    9

  • filiokus81

    7

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Raspeballer, komper o l.

Det kulminerte en gang jeg fant en fleskebit inni.

Aldri mer.

Ser ut som en tennisball, og smaker som det.

Det som er så godt!

Skrevet

Gi deg, fårikål er vondt. Det stinker og smaker nesten like jævli.

Jeg spiser det hvis jeg må da.

Jeg spiser det ikke - kokt kofte.

Skrevet

Gi deg, fårikål er vondt. Det stinker og smaker nesten like jævli.

Jeg spiser det hvis jeg må da.

En utlending sa det samme, men de har ikke greie på det.

Du kan lage det med kveite i stedet for sau også, da må du forvelle/koke kålen litt først.

Skrevet

For en større pengesum hadde jeg spist absolutt alt av mat.

Men blodmat er ikke min greie. Ellers er jeg ganske altetende, selv om det naturligvis er mat jeg ikke er spesielt begeistret for.

Hvis jeg en gang drar til Kina skal jeg prøve hund.

Blodpølse med sirup og bacon er jo lørdagskos! :)

Skrevet

Lever og østers :)

Lever! Fysj.

Det er ikke sikkert det er så lurt å spise for mye lever heller, det er en av kroppens kjemiske fabrikker og inneholder mange snåle stoffer.

Skrevet

Du er gal.

Ja - og jeg spiser den med møssmørduppe og stekt flesk.

Skrevet

Lever! Fysj.

Det er ikke sikkert det er så lurt å spise for mye lever heller, det er en av kroppens kjemiske fabrikker og inneholder mange snåle stoffer.

Godt å høre -det skal ikke innafor i vårt hus så lenge det er opp til meg (og det er det jo)

Skrevet

Du spiser vel halm også da?

Med modelleringsleire til?

hehe

Skrevet

Konsistens som sparkelmasse? Kan brukes til å tette mellom tømmerstokker med.

Fårikål ser forferdelig ut, men smaker i hvert fall godt. I alle fall med MSG i.

jeg er også glad i fårikål. Men hva er MSG?

Skrevet

En utlending sa det samme, men de har ikke greie på det.

Du kan lage det med kveite i stedet for sau også, da må du forvelle/koke kålen litt først.

Men jeg liker verken kål eller fårekjøtt.

Skrevet

Jeg spiser det ikke - kokt kofte.

Hvis jeg blir bedt på det så eter jeg. Hjemme lager jeg det aldri, her er det nemlig jeg som er sjefskokken.

Har forresten laget meg skikkeig middag i dag. Tenk at jeg gadd :o)

Skrevet

jeg er også glad i fårikål. Men hva er MSG?

Glutamat, et E-stoff. Syntetisk. Smaksforsterker.

F eks til bruk i kraft, grønnsakkoking, fårikål, på pizza under osten osv.

Skrevet

Glutamat, et E-stoff. Syntetisk. Smaksforsterker.

F eks til bruk i kraft, grønnsakkoking, fårikål, på pizza under osten osv.

Takk for info.

Skrevet

Takk for info.

En teskje på pizzaen under osten får tenna til å løpe i vann. Det smaker ikke noe i seg selv, men smaksløkene stimuleres.

Husk å bruke mindre salt. Hvis noe er salt, så blir det -fryktelig salt-. Kanskje det er sunnere enn salt?

Skrevet

En teskje på pizzaen under osten får tenna til å løpe i vann. Det smaker ikke noe i seg selv, men smaksløkene stimuleres.

Husk å bruke mindre salt. Hvis noe er salt, så blir det -fryktelig salt-. Kanskje det er sunnere enn salt?

Kjøper du det i vanlige matbutikker? Og hva står forkortelsen for?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...