Gå til innhold

hva spiser du IKKE?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Mamma brukte alltid det - det er visst helt unikt - men jeg glemmer å kjøpe det.

Jeg stoler selvsagt på keinstein.

Men det høres betryggende ut at andre også kjenner til bruken av stoffet ;-)

  • Svar 111
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • keinstein

    20

  • flisa

    19

  • Dorthe

    9

  • filiokus81

    7

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Jeg har spist både snegler og Østers. Østers er ok. Snegler i hvitløkssmør er veldig godt! Det er noen år siden sist jeg spiste det, men det skal jeg jammen bestille neste gang jeg er på restaurant.

Det minner om harde tyggegummikløser i smelta smør :)

Skrevet

Jeg stoler selvsagt på keinstein.

Men det høres betryggende ut at andre også kjenner til bruken av stoffet ;-)

Ja - det har visst ikke noen særegen egensmak - men den forsterker smaken til alt annet. Jeg MÅ jo bare kjøpe det i morra! -og det må du også :)

Skrevet

Det minner om harde tyggegummikløser i smelta smør :)

Da har du vært ute for en dårlig kokk :-)

Gjest Kristiina
Skrevet

Mennesker

så hvis du måtte spise menneskelik for å overleve så hadde du ikke gjort det?

Skrevet

Ja - det har visst ikke noen særegen egensmak - men den forsterker smaken til alt annet. Jeg MÅ jo bare kjøpe det i morra! -og det må du også :)

Jeg har tenkt det, ja. Så får vi utveksle erfaringer etterpå.

Skrevet

Blodpølse med sirup og bacon er jo lørdagskos! :)

Har aldri skjønt det med sirup på pølse. Hvordan lager man det du skrev der? Hva smaker det egentlig?

Skrevet

så hvis du måtte spise menneskelik for å overleve så hadde du ikke gjort det?

Det kan ingen vite før man står oppi en slik situasjon...

Skrevet

Lever! Fysj.

Det er ikke sikkert det er så lurt å spise for mye lever heller, det er en av kroppens kjemiske fabrikker og inneholder mange snåle stoffer.

Joda, men lever inneholder mye jern.

Skrevet

Joda, men lever inneholder mye jern.

Er det noen som IKKE trenger jern så er det jeg. Da trenger jeg altså ikke lever :-)

Men noen er det sikkert.

Den som lever, postei.

Skrevet

Da har du vært ute for en dårlig kokk :-)

Var på Gresk restaurant i Moss - grøsset hele tiden - men fant ut jeg kunne dyppe brødet i smøret og late som jeg åt :)

Skrevet

Innmat. Og komler hvis de ikke er stekt. Orker ikke konsistensen.

Sånne ting som snegler og østers og sånn har jeg aldri smakt, så det vet jeg ikke. Men jeg ville nok smakt hvis jeg fikk det servert, bare for å finne ut hvordan det smakte.

Snegler er faktisk veldig godt.

Østers smakte jeg for første gang forrige helg, og det syntes jeg var oppskrytt. Men det var kult å ha smakt det. :)

Gjest "din lille pelsdott"
Skrevet

Er det noen som IKKE trenger jern så er det jeg. Da trenger jeg altså ikke lever :-)

Men noen er det sikkert.

Den som lever, postei.

Jeg elsker leverpostei.

Og har savnet deg.

:)

Hilsen

Skrevet

Har aldri skjønt det med sirup på pølse. Hvordan lager man det du skrev der? Hva smaker det egentlig?

Man kjøper ferdig blodpølse fra Gilde - en sånn en: http://www.gilde.no/wimages/products/472085.jpg den er jo ikke som en pølse -men en hardpakka sak uten skinn av noe slag., Blod smaker det jo ikke - mulig den kan smake en slags "julekake" -hehe.

Veldig grydret i alle fall. Så skjærer jeg den i skiver og sprøsteker i margaring. - sprøsteker bacon eller flesk også og heller litt sirup over på tallerken,

Det hendr jeg har hatt slottspoteter til.

Det er virkelig godt altså! Det er ikke kjøtt, eller innmat eller noe - det er vel mest mel og krydder - og blod da - men det er liksom ikke blod likevel...:)

Står her hva det inneholder: http://www.gilde.no/produktoversikt/vaare_produkter/rask/lettvint_middag/blodpoelse/

Skrevet

Var på Gresk restaurant i Moss - grøsset hele tiden - men fant ut jeg kunne dyppe brødet i smøret og late som jeg åt :)

Jeg har spist det på franske restauranter. Mulig de har forskjellige oppskrifter?

Skrevet

Man kjøper ferdig blodpølse fra Gilde - en sånn en: http://www.gilde.no/wimages/products/472085.jpg den er jo ikke som en pølse -men en hardpakka sak uten skinn av noe slag., Blod smaker det jo ikke - mulig den kan smake en slags "julekake" -hehe.

Veldig grydret i alle fall. Så skjærer jeg den i skiver og sprøsteker i margaring. - sprøsteker bacon eller flesk også og heller litt sirup over på tallerken,

Det hendr jeg har hatt slottspoteter til.

Det er virkelig godt altså! Det er ikke kjøtt, eller innmat eller noe - det er vel mest mel og krydder - og blod da - men det er liksom ikke blod likevel...:)

Står her hva det inneholder: http://www.gilde.no/produktoversikt/vaare_produkter/rask/lettvint_middag/blodpoelse/

Flisa, nå må du gi deg. Kan du ikke heller snakke om kalkunen på nyttårsaften, den var jo kjempegod :o)

Skrevet

Snegler er faktisk veldig godt.

Østers smakte jeg for første gang forrige helg, og det syntes jeg var oppskrytt. Men det var kult å ha smakt det. :)

Hvordan KLARTE du å holde det nedenfor strupehodet? det ville bare opp igjen - hehe, gubbensvelga ned med Coantrau - eller hvordan det skrives - hehe

Skrevet

Flisa, nå må du gi deg. Kan du ikke heller snakke om kalkunen på nyttårsaften, den var jo kjempegod :o)

Javisst - Kalkunen Kevin :) - den skal jeg lage i år også - bankers!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...