Gyda Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Ulvinnen skrev (På 13.9.2006 den 8.16): Så fint at eplekaka ble vellykket :-) Jeg skal bringe det videre til husets baker. Ja, det må du virkelig gjøre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916727 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 hare skrev (På 14.9.2006 den 6.38): Jeg har ikke prøvd det.... Det må du absolutt gjøre. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916730 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Sofline skrev (På 14.9.2006 den 0.10): Har du oppskriften til meg også? *smiler pent* :-) 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916743 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 flisa skrev (På 14.9.2006 den 7.10): 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. ) Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.) ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916806 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Gyda skrev (På 14.9.2006 den 7.44): Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. ) Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.) ) Det går ikke fint med 24 form om man vil at eplene skal synes på toppen Men har man eplene i røra bare går det helt fint. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916817 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 flisa skrev (På 14.9.2006 den 7.10): 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. Jeg skulle bake i dag men så ble besøket utsatt.... Men kanskje jeg baker alikevel, for jeg kjøpte en pose epler i går. Hm..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916819 Del på andre sider Flere delingsvalg…
vin Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 flisa skrev (På 14.9.2006 den 7.10): 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. Bakte den i går til ungenes store glde ;o) "nammi" Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 vin skrev (På 14.9.2006 den 7.56): Bakte den i går til ungenes store glde ;o) "nammi" Hilsen Hehe, denne uken her baker "halve" Norge eplekake! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916833 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 hare skrev (På 14.9.2006 den 7.53): Jeg skulle bake i dag men så ble besøket utsatt.... Men kanskje jeg baker alikevel, for jeg kjøpte en pose epler i går. Hm..... Det går så fort! - jeg ser nå på oppskriften at jeg glemte å ha oppi melk da jeg bakte - den var bælgod for det! hehe 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916840 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 vin skrev (På 14.9.2006 den 7.56): Bakte den i går til ungenes store glde ;o) "nammi" Hilsen Den er virkelig god 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916846 Del på andre sider Flere delingsvalg…
vin Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 flisa skrev (På 14.9.2006 den 8.05): Den er virkelig god Jepp ; til og med jeg som ikke liker søtt spiste ;o) Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916848 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Gyda skrev (På 14.9.2006 den 7.44): Jeg brukte en mindre form og fikk en fantastisk høy og fin kake av det. ) Det går helt fint både med 24 og 26 cm. (Steketida kan bli 5-6 min. lengre bare - husk å sjekke med pinne.) ) ja- søren det er vel 26 cm jeg har brukt..hehe Mora mi har bakt den med plommer også -mener jeg å huske 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916849 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 flisa skrev (På 14.9.2006 den 7.10): 3 egg og 3 dl sukker - vispes til eggedosis sikt i 4 dl hvetemel og 3 ts bakepulver. Rør inn med en slikkepott - men ikke "drep" lufat og til slutt rører du inn 75 gr smeltet margarin og 1 dl melk - og 2 epler i litt store terninger med skallet på. Ha oppi rund smurt form (Ø 28 cm)strø godt med kanel og sukker på - eller perlsukker. Stekes i 180 grader i ca 40 minutter. tror jeg....da - jeg hadde nok 26 cm hehe 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 flisa skrev (På 14.9.2006 den 8.03): Det går så fort! - jeg ser nå på oppskriften at jeg glemte å ha oppi melk da jeg bakte - den var bælgod for det! hehe Hehe, den ble vel bare litt mer kompakt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 hare skrev (På 14.9.2006 den 8.09): Hehe, den ble vel bare litt mer kompakt? Sikkert -vet ikke - får prøve med melk neste gang. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916891 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 candyqueen_83 skrev (På 14.9.2006 den 7.52): Det går ikke fint med 24 form om man vil at eplene skal synes på toppen Men har man eplene i røra bare går det helt fint. Det har du nok rett i. I 24-form vil de synke ned i røra. (Men _det_ gjør jo ingenting :-).) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916957 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Gyda skrev (På 14.9.2006 den 8.49): Det har du nok rett i. I 24-form vil de synke ned i røra. (Men _det_ gjør jo ingenting :-).) Nei det gjør ingenting for smaken. Men jeg pynta kaka såå fint. Stakk eplebåtene nedi røra i et fiint mønster også bare ble det borte 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1916997 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Jeg laget den i dag! Det var en enkel oppskrift, ja. Og jeg brukte den epledeleren fra ikea slik at det gikk fort å dele eplene (+jeg lot være å skrelle de). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1917519 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira12 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 hare skrev (På 14.9.2006 den 12.53): Jeg laget den i dag! Det var en enkel oppskrift, ja. Og jeg brukte den epledeleren fra ikea slik at det gikk fort å dele eplene (+jeg lot være å skrelle de). Den er enkelt men skikkelig god! he he, hele Dol lager den kaka nå ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1917587 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Shira12 skrev (På 14.9.2006 den 13.46): Den er enkelt men skikkelig god! he he, hele Dol lager den kaka nå ;o) Det står eplekake på mange kjøkken denne uken her! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/245486-flisa/page/2/#findComment-1917588 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.