Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage til elgstek til middag på søndag.Noen gode tips?Tilbehør?

Skrevet

Saltbakt rødløk er godt til vilt. Bare sett hele rødløk i en dyp seng av grovt salt, og bak på høy temperatur i ca. 45 minutter.

Skrevet

Stekes på nederste rille på rist med en bakk med vann under.

Ca 180 grader. Bruk steketermometer og ta den ut når det viser ca 72 grader.

Tilbehør; sopp, fløtesaus, bønner/rosenkål, mandelpoteter.

(Dette har jeg stjålet fra nettet.)

Skrevet

Stekes på nederste rille på rist med en bakk med vann under.

Ca 180 grader. Bruk steketermometer og ta den ut når det viser ca 72 grader.

Tilbehør; sopp, fløtesaus, bønner/rosenkål, mandelpoteter.

(Dette har jeg stjålet fra nettet.)

Du glemte det viktigste tilbehøret: Tyttebærsyltetøy!

Skrevet

Du glemte det viktigste tilbehøret: Tyttebærsyltetøy!

JA! Selvsagt. Det må med!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...