Gå til innhold

Fårikål for dummies?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Den tror jeg at jeg også har sett. Er det ikke der det står "vask kotelettene (NB! ikke med såpe)"?

Ha ha!! Det er meget mulig! Jeg bladde i den boka for ganske mange år siden hos en studiebekjent. Men et skulle ikke forundre meg, nei.

Og alle oppskriftene var selvfølgelig beregnet på én person! :-)

Skrevet

Helt enig med deg i valget av råvarer.

Lammestek eller -bog bruker jeg også i fårikålgryta.

Jeg har kommet fram til at det faktisk er mer økonomisk, siden jeg slipper å betale kilopris for bein og avskjær. Ikke minst er det mye hyggeligere når det er nok kjøtt til alle :o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...