Gå til innhold

fårikål


Gjest takk for kokehjelp

Anbefalte innlegg

Gjest takk for kokehjelp
Skrevet

Skal det vann helt til toppen av gryta, eller skal noe kjøtt og kål ligge bart?

Skrevet

Til toppen av gryta blir _veldig_ mye vann ;-)

Og tynn kraft.

Når lokket ligger på blir det på toppen dampkokt.

I en stoor kjele har jeg nok bare ...tja....3/4 liter vann? Kanskje mindre også...tar det på gefühlen, jeg...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...