Gjest gomle Skrevet 20. september 2006 Skrevet 20. september 2006 Jeg er håpløs på steking av kjøtt, både koteletter og biff. Er det noen som har gode råd til hvordan jeg kan få det til uten at det blir seigt. Er det lurt å ta koteletter i ovnen med folie f.eks? Og hva serverer man til koteletter? 0 Siter
Aryane Skrevet 20. september 2006 Skrevet 20. september 2006 Jeg bruner dem først på stekepannen, så pakker jeg dem i folie og legger dem i stekeovnen på svak varme en time eller to, da blir de utrolig mør og god. Men vær obs på at dersom varmen er for høy blir de lett tørr, jeg pleier ha ca 100 grader. 0 Siter
Aryane Skrevet 20. september 2006 Skrevet 20. september 2006 Jeg serverer kokte poteter, brun saus og løk til, men det er mye godt man kan servere til koteletter, er vel bare fantasien som stopper en..... 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 20. september 2006 Skrevet 20. september 2006 Stekt champignon må man ha til. Og kanskje fløtegratinerte poteter og sjysaus? 0 Siter
Dorthe Skrevet 20. september 2006 Skrevet 20. september 2006 Jeg steker i panna og spiser med brokkoli og brune bønner. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.