Gå til innhold

Hvordan steke koteletter??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er håpløs på steking av kjøtt, både koteletter og biff. Er det noen som har gode råd til hvordan jeg kan få det til uten at det blir seigt. Er det lurt å ta koteletter i ovnen med folie f.eks? Og hva serverer man til koteletter?

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg bruner dem først på stekepannen, så pakker jeg dem i folie og legger dem i stekeovnen på svak varme en time eller to, da blir de utrolig mør og god.

Men vær obs på at dersom varmen er for høy blir de lett tørr, jeg pleier ha ca 100 grader.

Skrevet

Jeg serverer kokte poteter, brun saus og løk til, men det er mye godt man kan servere til koteletter, er vel bare fantasien som stopper en.....

Skrevet

Stekt champignon må man ha til.

Og kanskje fløtegratinerte poteter og sjysaus?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...