Gå til innhold

Anbefalte innlegg

..Er gravid i 18 uke..Spiste middag..Det var litt mørkt og så ikke helt hvor rosa det var, men bittelitt kanskje. Så jo etterpå på internett at dét skulle man unngå..

Er det noen sjanse for å være på vakt for en eller annen form for smitte?

..så nettopp et program på tv..national geographic..om E-coli..

Tenkte på når man steker kjøttdeig og annet kjøtt bruker jo folk flest samme redskap i beg av stekingen av det råe kjøttet til og etterpå ta opp av panna med..potensiel smitteredskap? I disse tider bør man vel bruke et helt nytt redskap når man tar opp det ferdige kjøttet, men hvem gjør vel det??

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...