jiipp Skrevet 23. september 2006 Skrevet 23. september 2006 ..Er gravid i 18 uke..Spiste middag..Det var litt mørkt og så ikke helt hvor rosa det var, men bittelitt kanskje. Så jo etterpå på internett at dét skulle man unngå.. Er det noen sjanse for å være på vakt for en eller annen form for smitte? ..så nettopp et program på tv..national geographic..om E-coli.. Tenkte på når man steker kjøttdeig og annet kjøtt bruker jo folk flest samme redskap i beg av stekingen av det råe kjøttet til og etterpå ta opp av panna med..potensiel smitteredskap? I disse tider bør man vel bruke et helt nytt redskap når man tar opp det ferdige kjøttet, men hvem gjør vel det?? 0 Siter
flowy Skrevet 24. september 2006 Skrevet 24. september 2006 Jeg bruker aldri og har heller aldri brukt det samme redskapet etter at jeg har stekt kjøttet. 0 Siter
Linnea78 Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Jeg bruker aldri og har heller aldri brukt det samme redskapet etter at jeg har stekt kjøttet. Men du bruker det samme hele tiden mens du steker? Og hva er da så farlig med at du bruker den å øse opp med? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.