jiipp Skrevet 23. september 2006 Del Skrevet 23. september 2006 ..Er gravid i 18 uke..Spiste middag..Det var litt mørkt og så ikke helt hvor rosa det var, men bittelitt kanskje. Så jo etterpå på internett at dét skulle man unngå.. Er det noen sjanse for å være på vakt for en eller annen form for smitte? ..så nettopp et program på tv..national geographic..om E-coli.. Tenkte på når man steker kjøttdeig og annet kjøtt bruker jo folk flest samme redskap i beg av stekingen av det råe kjøttet til og etterpå ta opp av panna med..potensiel smitteredskap? I disse tider bør man vel bruke et helt nytt redskap når man tar opp det ferdige kjøttet, men hvem gjør vel det?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/247092-spiste-gr%C3%A5rosagr%C3%A5tt-lammekj%C3%B8ttspm-e-coli/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
flowy Skrevet 24. september 2006 Del Skrevet 24. september 2006 Jeg bruker aldri og har heller aldri brukt det samme redskapet etter at jeg har stekt kjøttet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/247092-spiste-gr%C3%A5rosagr%C3%A5tt-lammekj%C3%B8ttspm-e-coli/#findComment-1933686 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linnea78 Skrevet 25. september 2006 Del Skrevet 25. september 2006 Jeg bruker aldri og har heller aldri brukt det samme redskapet etter at jeg har stekt kjøttet. Men du bruker det samme hele tiden mens du steker? Og hva er da så farlig med at du bruker den å øse opp med? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/247092-spiste-gr%C3%A5rosagr%C3%A5tt-lammekj%C3%B8ttspm-e-coli/#findComment-1935204 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.