Gjest abrahamsen Skrevet 24. september 2006 Skrevet 24. september 2006 Putter de i en kaserolle med vann og kokerde. Vil du ha hardkokte egg, skal eggene koke i 7 minutter. 0 Siter
Åsemor Skrevet 24. september 2006 Skrevet 24. september 2006 Eggene bør legges i vannet når vannet er kaldt, om de legges oppi kokende vann kan de eksplodere, om man ikke først stikker hull på de. 0 Siter
Lucretia Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Putter de i en kaserolle med vann og kokerde. Vil du ha hardkokte egg, skal eggene koke i 7 minutter. jøss, jeg koker de i 11 minutter, og synes til og med da at det hender plomma er littebitt bløt helt i midten... 0 Siter
flisa Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Putter de i en kaserolle med vann og kokerde. Vil du ha hardkokte egg, skal eggene koke i 7 minutter. tuller du? 0 Siter
flisa Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Jeg tar frem eggene og legger dem på ovnen så de ikke er iskalde - så koser jeg opp vann -og tar oppi eggene et for et med en stor skje. Så koker de 7 minutter for bløtkokt (myk midt i kjernen) og 10 minutter for hardkokt. Ta kasserollen av plata og sett under kaldt vann og la det renne en liten stund før du tar opp eggene og legger dem på et håndkle og tørker dem. Sånn gjør i alle fall jeg det 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Jeg tar frem eggene og legger dem på ovnen så de ikke er iskalde - så koser jeg opp vann -og tar oppi eggene et for et med en stor skje. Så koker de 7 minutter for bløtkokt (myk midt i kjernen) og 10 minutter for hardkokt. Ta kasserollen av plata og sett under kaldt vann og la det renne en liten stund før du tar opp eggene og legger dem på et håndkle og tørker dem. Sånn gjør i alle fall jeg det Slik gjør jeg det også, minus å legge dem på ovnen, pluss å stikke hull i dem med en nål. 0 Siter
vin Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Jeg tar frem eggene og legger dem på ovnen så de ikke er iskalde - så koser jeg opp vann -og tar oppi eggene et for et med en stor skje. Så koker de 7 minutter for bløtkokt (myk midt i kjernen) og 10 minutter for hardkokt. Ta kasserollen av plata og sett under kaldt vann og la det renne en liten stund før du tar opp eggene og legger dem på et håndkle og tørker dem. Sånn gjør i alle fall jeg det .."så koser jeg opp vann..." Åssen gjør du det ;o) Hilsen 0 Siter
dolores83 Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 jøss, jeg koker de i 11 minutter, og synes til og med da at det hender plomma er littebitt bløt helt i midten... enig, jeg koker dem i 12 min, hater flytende eggeplomme;) 0 Siter
flisa Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 .."så koser jeg opp vann..." Åssen gjør du det ;o) Hilsen Lang trening og høyt kosegen 0 Siter
Gjest abrahamsen Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 tuller du? Nei... men nå er det lenge lenge siden jeg kokte eggene i kaserolle. Bruker eggekoker. Hvor har jeg 7 minutter fra da?? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.