Gjest shotz Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Hva syns du er best? Poteter, gulrøtter og brokkoli syns jeg er godt. 0 Siter
Gjest blomkålet Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 mmm, nå fikk jeg lyst på ekte norsk "husmannskost". Kan vel også ha erter og/eller surkål til. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Jeg synes hjemmelgaet ertestuing passer veldig godt sammen med kjøttkaker. Gjerne gulrøtter og blomkål også :-) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Poteter,brun saus og ertestuing. Kanskje litt tyttebærsyltetøy. 0 Siter
Speak Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Kålstuing er jo kjempegodt Ellers div. kokte grønnsaker som gulrot, erter, blomkål, brokkoli. 0 Siter
flisa Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Stekt løk, makaronistuing og tyttebær 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Poteter,brun saus og ertestuing. Kanskje litt tyttebærsyltetøy. Samme her! 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Stekt løk, makaronistuing og tyttebær Det der er pølsetilbehør her i heimen. :-) 0 Siter
Gjest shotz Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Når jeg gjør skikkelig stas - så er det også kålstuing til, det er kjempegodt. Og erter - enten ertestuing eller frosne grønne erter. Poteter og babygulrøtter. Og en liten dært med tyttebærsylte eller rørte tyttebær. 0 Siter
flisa Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Det der er pølsetilbehør her i heimen. :-) Ja det også .) 0 Siter
Gjest noen ting Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Jeg har aldri hatt brokkoli til, men det er godt med gulerøtter, poteter, brun saus, rødbeter, tyttebærsyltetøy eller rødkål. 0 Siter
birdie Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Samboeren min er den som spiser kjøttkaker her hjemme, han bruker surret løk og ertestuing til (og poteter, da). Jeg bare spiser dem som de er - dvs. snapper en kjøttkake fra stekepanna og gnafser den i meg - eller på brødskive med agurkmiks over. Er ikke noe potetmiddagmenneske. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Stekt løk, makaronistuing og tyttebær Hvordan lager du makaronistuing? Det hørtes godt ut. 0 Siter
Gjest shotz Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Jeg har aldri hatt brokkoli til, men det er godt med gulerøtter, poteter, brun saus, rødbeter, tyttebærsyltetøy eller rødkål. Åh rødbeter ja, det pleide jeg å ha til da jeg var liten, kjempegodt :-) 0 Siter
Gjest blomkålet Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 kjøttkaker som er delt opp, stekt i pannen og deretter lagt på lomper med smør og sennep er også godt. Lettvint, raskt og godt. 0 Siter
Mistera Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Samme som de andre, men villa ha bytta ut erterstuingen med kålstuing... :)mmmm 0 Siter
Gjest Humlepungen Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Tyttebærsyltetøy. Og i blant kålstuing eller makaronistuing alt etter hvem jeg serverer til. Ikke ertestuing, urk! 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Hvordan lager du makaronistuing? Det hørtes godt ut. Det enkleste er å koke en pose hvit saus og ha makaronien oppi sammen med litt ost og pepper. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Det enkleste er å koke en pose hvit saus og ha makaronien oppi sammen med litt ost og pepper. Ah, så enkelt ja. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.