morsan Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Poteter, ertestuing og brun saus! Eventuelt kan ertestuingen byttes ut med kålstuing. 0 Siter
morsan Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Det enkleste er å koke en pose hvit saus og ha makaronien oppi sammen med litt ost og pepper. OG: revet muskat! Nesten livsnødvendig i enhver ting med hvit saus! ;-) 0 Siter
flisa Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Det enkleste er å koke en pose hvit saus og ha makaronien oppi sammen med litt ost og pepper. ææææsj - ikke ost. 0 Siter
flisa Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Hvordan lager du makaronistuing? Det hørtes godt ut. jeg lager hvit saus med salt, muskat og litt sukker i -og har oppi kokte makaronier 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 jeg lager hvit saus med salt, muskat og litt sukker i -og har oppi kokte makaronier Hvit saus = Toro, det. 0 Siter
tuss&troll Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Da har vi kålstuing eller makaronistuing, brun saus OG SELVFØLGELIG hjemmerørt TYTTEBÆR . 0 Siter
flisa Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Hvit saus = Toro, det. melk og lys jevning.... 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Gulrot- og purrestuing, poteter og brun saus. *slafse* 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Vi skal ha hjemmelagde kjøttboller til middag i dag. Vi skal ha poteter, brun saus, champignonstuing som tilbehør i dag. Ofte har vi poteter, brun saus og kålstuing eller ertestuing som tilbehør. 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Vi hadde kjøttkaker i helgen og vi hadde hjemmelaget potetmos, brun saus fra pose, gulrot, blomkål og broccoli til. Nammis! 0 Siter
Hønemoren Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Her i huset er det poteter, kålstuing og tyttebærsyltetøy, samt brun saus. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Det aller beste er skikkelig god brun saus, poteter og kålstuing. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 OG: revet muskat! Nesten livsnødvendig i enhver ting med hvit saus! ;-) Sant nok, det glemte jeg visst i farta. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Hvit saus = Toro, det. Ja, der er jeg helt enig med deg! ;-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Poteter, saus og ertestuing! Kålstuing er også godt til. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Da har vi kålstuing eller makaronistuing, brun saus OG SELVFØLGELIG hjemmerørt TYTTEBÆR . Makaronistuing? Fortell! 0 Siter
tuss&troll Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Makaronistuing? Fortell! Først koker du opp makaronien, så lager du en tykk hvit saus. Hell makaronien oppi denne og la den småputre litt på ovnen. Helt enkelt og greit . 0 Siter
ylvali1365381015 Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 Først koker du opp makaronien, så lager du en tykk hvit saus. Hell makaronien oppi denne og la den småputre litt på ovnen. Helt enkelt og greit . makaroni til kjøttkaker???! nei, deilig,tykk,aromatisk og mørk brunsaus kaget fra bunnen. ertestuing(godt moset), smørdampet brokkoli, poteter og gulrøtter. det er søndag, det! :-) 0 Siter
tuss&troll Skrevet 25. september 2006 Skrevet 25. september 2006 makaroni til kjøttkaker???! nei, deilig,tykk,aromatisk og mørk brunsaus kaget fra bunnen. ertestuing(godt moset), smørdampet brokkoli, poteter og gulrøtter. det er søndag, det! :-) liker ikke ertestuing her i huset 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.