Elisabeth1365380359 Skrevet 27. september 2006 Skrevet 27. september 2006 Jeg vil lage laks til helga. Liker best å steke laksefilet i ovnen. Skal ha rømme, sitron og poteter til, hva mer kan man ha som tilbehør? Hva passer som tilbehør til laks? 0 Siter
Gyda Skrevet 27. september 2006 Skrevet 27. september 2006 Sitronpepper på laksen. Og dill. Agurksalat som tilbehør sammen med rømme er jo veldig godt. 0 Siter
Elisabeth1365380359 Skrevet 27. september 2006 Forfatter Skrevet 27. september 2006 Sitronpepper på laksen. Og dill. Agurksalat som tilbehør sammen med rømme er jo veldig godt. Takk for svar! Hvordan lager jeg agurksalat? 0 Siter
Gjest blomsterløk Skrevet 27. september 2006 Skrevet 27. september 2006 Agurksalat er godt til laks. Og med rømme til da. http://www.lysesider.no/matogdrikke/agurksalat.htm 0 Siter
citoyen Skrevet 27. september 2006 Skrevet 27. september 2006 Takk for svar! Hvordan lager jeg agurksalat? Bland en del eddik og tre deler vann. Ha i nok sukker til at smaken er passe. Det tar litt tid å løse opp sukkeret. Så er det bare å skjære opp agurken med ostehøvel, legge i eddiklaken, og putte bollen i kjøleskapet fram til middag. 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. september 2006 Skrevet 27. september 2006 Jeg er ikke så glad i agurksalat og jeg spiser ikke rømme så jeg ovnsbaker laksen i folie med litt smør, sitronpepper, potetskiver og et lass med gulrotskiver og blomkål og broccoli i små buketter. Nammmm!!! 0 Siter
hidi Skrevet 27. september 2006 Skrevet 27. september 2006 Jeg er ikke så glad i agurksalat og jeg spiser ikke rømme så jeg ovnsbaker laksen i folie med litt smør, sitronpepper, potetskiver og et lass med gulrotskiver og blomkål og broccoli i små buketter. Nammmm!!! Masse grønnsaker er snadder, men jeg kan godt ha agurksalat i tillegg til alt det gode du nevner her... Det ene utelukker ikke det andre og da kan alle velge hva de vil ha. Laks er ikke billig mat akkurat. 0 Siter
Elisabeth1365380359 Skrevet 27. september 2006 Forfatter Skrevet 27. september 2006 Bland en del eddik og tre deler vann. Ha i nok sukker til at smaken er passe. Det tar litt tid å løse opp sukkeret. Så er det bare å skjære opp agurken med ostehøvel, legge i eddiklaken, og putte bollen i kjøleskapet fram til middag. Takk! 0 Siter
Elisabeth1365380359 Skrevet 27. september 2006 Forfatter Skrevet 27. september 2006 Jeg er ikke så glad i agurksalat og jeg spiser ikke rømme så jeg ovnsbaker laksen i folie med litt smør, sitronpepper, potetskiver og et lass med gulrotskiver og blomkål og broccoli i små buketter. Nammmm!!! Takk for svar! 0 Siter
Gyda Skrevet 27. september 2006 Skrevet 27. september 2006 Masse grønnsaker er snadder, men jeg kan godt ha agurksalat i tillegg til alt det gode du nevner her... Det ene utelukker ikke det andre og da kan alle velge hva de vil ha. Laks er ikke billig mat akkurat. Vel - laks har vel blitt noe av det blilligste du kan få, nå? Sammenlignet både med annen fisk og kjøtt ... 0 Siter
Gjest eljo Skrevet 27. september 2006 Skrevet 27. september 2006 Det passer ikke til alt det andre du skal ha til helga, men en annen gang kan du prøve å pensle laksebiter med pesto før du steker dem i panna eller på grillen. Det er veldig godt! Og så salat og ris eller pasta til. 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 Masse grønnsaker er snadder, men jeg kan godt ha agurksalat i tillegg til alt det gode du nevner her... Det ene utelukker ikke det andre og da kan alle velge hva de vil ha. Laks er ikke billig mat akkurat. Laksen er da ikke dyr? Torsk er da dyrer nå vel? Koster ikke så mange kronene for en remse med 5-6 laksekoteletter. 0 Siter
Paloma Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 Jeg er ikke så glad i agurksalat og jeg spiser ikke rømme så jeg ovnsbaker laksen i folie med litt smør, sitronpepper, potetskiver og et lass med gulrotskiver og blomkål og broccoli i små buketter. Nammmm!!! Det hørtes lurt (og kjapt) ut, beregner du porsjonene slik at det blir en pakke til hver da - dvs feks litt mindre til ungene? Hvor lang tid tar det i ovnen? Og hvor varm? Øyner mulighet for å innføre ny fiskemiddag her, det er jeg skikkelig dårlig på.... 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 Det hørtes lurt (og kjapt) ut, beregner du porsjonene slik at det blir en pakke til hver da - dvs feks litt mindre til ungene? Hvor lang tid tar det i ovnen? Og hvor varm? Øyner mulighet for å innføre ny fiskemiddag her, det er jeg skikkelig dårlig på.... Du tror vel ikke mine unger spiser fisk unntatt i fiskeboller og fiskekaker!? ;o) Jeg lager en laksekotelett til meg selv når jeg lager ja, Ca. 100-150 gram kanskje? 0 Siter
Gjest salmon Skrevet 28. september 2006 Skrevet 28. september 2006 Eple og løk smaker kjempegodt til laks: Stek eple-og løkbitene i smør og litt sukker til de er myke. Legg de så oppå laksen som står i ovnen - ca 10 min før den er ferdig. Yumm....søtsmaken passer godt til laks 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.