vin Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Har prøvd mange typer,men blir aldri skikkelig fornøyd. Fra den enkle med kun rømme,hvitløk og salt/pepper, til de med både majones,naturell yougert,sitron,sylteagurksaft og gressløk i. Har dere en kjempegod oppskrift s å blir jeg glad ;o) Hilsen 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Olivenolje, presset hvitløk, litt sitronsaft, salt og pepper. 0 Siter
Gjest kookke Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 en pose majones, hvitløkspulver, salt og pepper + persille, nam!! 0 Siter
vin Skrevet 29. september 2006 Forfatter Skrevet 29. september 2006 Olivenolje, presset hvitløk, litt sitronsaft, salt og pepper. Kan jo prøve med litt olivenolje da og se om den blir et hakk bedre ;o) Har smakt på en fantastisk god hvitløksdressing på en pastaresturant for en til til bake. VIL ha den slik,men får det ikke til!Det var en sånn god fylde i den.... Hilsen 0 Siter
vin Skrevet 29. september 2006 Forfatter Skrevet 29. september 2006 en pose majones, hvitløkspulver, salt og pepper + persille, nam!! Må vel ha i rømme?Ellers blir det hviløksmajones ;o) Hilsen 0 Siter
Gyda Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Om du googler på Hvitløksdressing, så får du masse forslag. Det kan jo hende noe der inspirerer utfra ingrediensene, uten at jeg kan gå god for smaken på en eneste en ... http://verden.abcsok.no/index.html?q=Hvitl%C3%B8ksdressing&lr=lang_no 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 en pose majones, hvitløkspulver, salt og pepper + persille, nam!! Hvitløkspulver? Næsj, det blir det ikke noen god smak av! Det må være fersk hvitløk. 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 en pose majones, hvitløkspulver, salt og pepper + persille, nam!! Det der er ikke hvitløksdressing, men majones-guffe. Jeg spiser faktisk hvitløksdressing selv, men det der hadde jeg ikke fått i meg overhode. 0 Siter
vin Skrevet 29. september 2006 Forfatter Skrevet 29. september 2006 Om du googler på Hvitløksdressing, så får du masse forslag. Det kan jo hende noe der inspirerer utfra ingrediensene, uten at jeg kan gå god for smaken på en eneste en ... http://verden.abcsok.no/index.html?q=Hvitl%C3%B8ksdressing&lr=lang_no Har gått inn på mange av dem,men finner ikke den rette,om du skjønner. Enten blir de for milde eller så blir de for tynne.... Så jeg tenkte at kanskje noen her satt på en snadder oppskrift ;o) Hilsen 0 Siter
Gyda Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Har gått inn på mange av dem,men finner ikke den rette,om du skjønner. Enten blir de for milde eller så blir de for tynne.... Så jeg tenkte at kanskje noen her satt på en snadder oppskrift ;o) Hilsen OK. Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg, men jeg er ganske overbevist om at det dukker opp et orakel med akkurat _den_ oppskriften du faller for. Det er jo sånn det pleier å være her. 0 Siter
vin Skrevet 29. september 2006 Forfatter Skrevet 29. september 2006 OK. Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg, men jeg er ganske overbevist om at det dukker opp et orakel med akkurat _den_ oppskriften du faller for. Det er jo sånn det pleier å være her. Takk ; og god helg ønskes fra 0 Siter
Gjest koooken Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Det der er ikke hvitløksdressing, men majones-guffe. Jeg spiser faktisk hvitløksdressing selv, men det der hadde jeg ikke fått i meg overhode. hvorfor svarer du så frekt? hvem tror du at du er? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Kan jo prøve med litt olivenolje da og se om den blir et hakk bedre ;o) Har smakt på en fantastisk god hvitløksdressing på en pastaresturant for en til til bake. VIL ha den slik,men får det ikke til!Det var en sånn god fylde i den.... Hilsen Var den med rømme? Jeg vil også gjerne har oppskrift på verdens beste hvitløksdressing.... 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 hvorfor svarer du så frekt? hvem tror du at du er? Det var kanskje litt frekt, men hvitløksdressing betstår vel ikke av majones og hvitløkspulver? Består ikke den av rømme (muligens litt masjones) og frisk hvitløk? Beklager, det var ikke meningen å være frekk, det har vært en hard personlig belastning for meg denne uka, men det skal ikke gå utover dere her inne. 0 Siter
Gjest koooken Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Kan jo prøve med litt olivenolje da og se om den blir et hakk bedre ;o) Har smakt på en fantastisk god hvitløksdressing på en pastaresturant for en til til bake. VIL ha den slik,men får det ikke til!Det var en sånn god fylde i den.... Hilsen det var garantert min oppskrift, den oppskriften jeg nevnte har jeg fått fra en bedre restaurant i hovedstasden. 0 Siter
Gjest koookebn Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Det var kanskje litt frekt, men hvitløksdressing betstår vel ikke av majones og hvitløkspulver? Består ikke den av rømme (muligens litt masjones) og frisk hvitløk? Beklager, det var ikke meningen å være frekk, det har vært en hard personlig belastning for meg denne uka, men det skal ikke gå utover dere her inne. kjenner ingen som bruker rømme i dressing jeg da. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Det var kanskje litt frekt, men hvitløksdressing betstår vel ikke av majones og hvitløkspulver? Består ikke den av rømme (muligens litt masjones) og frisk hvitløk? Beklager, det var ikke meningen å være frekk, det har vært en hard personlig belastning for meg denne uka, men det skal ikke gå utover dere her inne. Majones + frisk hvitløk = aïoli. En klassiker, og veldig godt - såfremt man liker majones, da. ;o) 0 Siter
vin Skrevet 29. september 2006 Forfatter Skrevet 29. september 2006 Var den med rømme? Jeg vil også gjerne har oppskrift på verdens beste hvitløksdressing.... Ja det var nok rømme i den. Det eneste jeg fremdeles ikke har prøvd er med litt piska kremfløte oppi. Så en oppskrift med det i,samt rømme,majones,hakka hvitløk,sitron,litt sukker , salt/pepper og litt gressløk.... Kanskje snadder ;o) God helg,nå må jeg stikke... 0 Siter
vin Skrevet 29. september 2006 Forfatter Skrevet 29. september 2006 Majones + frisk hvitløk = aïoli. En klassiker, og veldig godt - såfremt man liker majones, da. ;o) Passe veldig godt til skalldyr synes jeg. Men blir liksom litt for kompakt som dressing til salater og kebab,synes jeg.... Hilsen 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 kjenner ingen som bruker rømme i dressing jeg da. De hvitløksdressingene jeg har spist har vært helt hvite med litt urter i. Kan godt hende det har vært ørlite majones i dem, men det er ikke mye for jeg klarer ikke smaken av majones. ) Så jeg antar de er laget på rømme eller yoghurt naturell. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.