gutt23 Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Skal ha noen venner på vorspiel i kveld og tenkte jeg skulle lage litt tapas. Hva anbefaler du å lage? 0 Siter
Hønemoren Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Så du skal lage noe god mat igjen, husker jo gourmetmiddagen din vet du. Har ikke peiling på tapas jeg, men vil bare ønske deg lykke til med maten.Tør nesten ikke skrive hva vi skal spise idag..kyllingwiener i lompe (veldig, veldig sjelden mat her altså). MEN, utpå kvelden skal jeg pynte et lekkert ost og kjeksfat med en god rødvin! 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Jeg har aldri laget tapas, men har planer om og gjøre det en gang, og fant en link med mye snadder. Skal vi se om jeg ikke finner den........ Jeg fant jeg fant: http://matmons.net/visKategori.asp?meny=4&kategori=29 Her var mye spennendes også: http://www.mmmat.no/oppskrifter/2005/10/oppskrifter-tapas-tips.html Du tar vel ikke mot besøk av meg også vel? *smiler veldig pent* 0 Siter
Gjest jmasaasnm Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Elsker tapas og lager det titt og ofte da med denne menyen: 1 Liten brødskive med leverpostei pyntet med agurk 2 litt makaroni m kjøttdeig i en liten skål 3 Hardkokt (halvt) med kaviar og persille 4 En kyllinving, et par striper pommes frites og liten klase ketchup i en liten skål 4 Oppskåret agurk med majones Variasjonene er uendelige 0 Siter
libra Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Noen av mine favoritter, og som også er enkle er følgende: Stekt chorizo med oliven og fetaost (det er bare chorizoen som skal steikes) Bacondadler (surr litt bacon rundt steinfrie dadler og steik dem) Chilimarinerte kongereker. Godt brød. 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Jeg elsker å lage sånne små fingermat bordekninger! :-) Sist jeg hadde gjester satte jeg frem tapinikjeks og et par gode oster (hvitløksbrie, krydder ost og en blåmugg) sorte oliven, grønne chillimarinerte, hele hvitløksfed, fetasnacks og soltørka tomat. I tillegg lagde jeg deviledeggs. (kok egg, bland plommen med majo, sennep, tabasco, sitron, og litt krydder og putt deretter tilbake i halve egg) Ellers er det jo mange rålekre små sandwicher..Jeg lager ofte komboene røkelaks rullet rundt kremost og asparges (gjerne på grønn pesto) eller baconsurret sopp på pate og sennep, med sylteargurk og oliven. Friterte mais og rekekaker er også yummi småmat!.. Melonkuler er godt om man har en sweettooth etterpå. Sånn rent foreksempel! :-) 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Jeg elsker å lage sånne små fingermat bordekninger! :-) Sist jeg hadde gjester satte jeg frem tapinikjeks og et par gode oster (hvitløksbrie, krydder ost og en blåmugg) sorte oliven, grønne chillimarinerte, hele hvitløksfed, fetasnacks og soltørka tomat. I tillegg lagde jeg deviledeggs. (kok egg, bland plommen med majo, sennep, tabasco, sitron, og litt krydder og putt deretter tilbake i halve egg) Ellers er det jo mange rålekre små sandwicher..Jeg lager ofte komboene røkelaks rullet rundt kremost og asparges (gjerne på grønn pesto) eller baconsurret sopp på pate og sennep, med sylteargurk og oliven. Friterte mais og rekekaker er også yummi småmat!.. Melonkuler er godt om man har en sweettooth etterpå. Sånn rent foreksempel! :-) Kan jeg komme på middag hos deg en dag? 0 Siter
laguna1365380434 Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1159541566' post='3315548] Kan jeg komme på middag hos deg en dag? Hehe..Hadde sikkert vært koselig det! :-) Får skrive innlegg om du skal på Oslotur, så får vi se!;-) 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Hehe..Hadde sikkert vært koselig det! :-) Får skrive innlegg om du skal på Oslotur, så får vi se!;-) Supert Tar med øl, jeg.. Hi hi 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.