Hatsumomo Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Hvis dere skal være inne og skikkelig dishe opp med noe kosemat for dere, hva lager dere da? Her er blir det veldig lett taco, quasidillas, wraps, fajitas, hjemmelaget pizza, pizzahorn osv. Ja, vi er enkle mennesker *ler* 0 Siter
keinstein Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 1 kg kyllingvinger tines, 2 sps pr kilo vinger med Hoffs pommfrikrydder, blandes i en stor pose. 30 min i varmluftovn, helst med nuppesiden opp. Kjøles ned 10-15 min. 1 sixpack, eller likeså godt vann. 0 Siter
hidi Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Da lager jeg helstekt indrefilèt (den rimlige fra barsil) med gratinerte poteter, grønnsaker og masse god saus... Da er jeg i himmelen en stakket stund! God rødvin serveres og konjakk til kaffen! 0 Siter
hidi Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Da lager jeg helstekt indrefilèt (den rimlige fra barsil) med gratinerte poteter, grønnsaker og masse god saus... Da er jeg i himmelen en stakket stund! God rødvin serveres og konjakk til kaffen! Barsil er ikke en ny kjede... Skulle være BRASIL 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Det enkle er ofte det beste, vet du;) Jeg er også svak for alle typer wraps og fajitas:) 0 Siter
keinstein Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Da lager jeg helstekt indrefilèt (den rimlige fra barsil) med gratinerte poteter, grønnsaker og masse god saus... Da er jeg i himmelen en stakket stund! God rødvin serveres og konjakk til kaffen! Enig! Nesten. Et godt mørnet ytrefilet smaker -mye- bedre, og MER.. 0 Siter
hidi Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Enig! Nesten. Et godt mørnet ytrefilet smaker -mye- bedre, og MER.. Er ikke helt enig, selv om jeg ofte spiser ytrefilèt. Noen dager uten skikkelige kjørrmiddager, er det bare så herlig å sette seg ned, og kjenne den møre, saftige smaken av kjøtt! Og for all del ikke ihjelstekt.... Well done, får meg til å grine og serveres ikke her i huset. Hadde en venninne som ikke bare skulle ha den well done, men den skulle i tillegg "drepes" langsomt med tusen gaffelstikk! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Kan være så mangt, men blir ofte biff, dvs. entrecôte, med bakte poteter med blåostsaus, asparges og kanskje en salat. Og god rødvin. Evt. tapas. *sulten* 0 Siter
Dorthe Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Jeg spiser alt bare jeg slipper å lage det sjøl. I dag løp minstemann bort og kjøpte kebab. 0 Siter
keinstein Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Er ikke helt enig, selv om jeg ofte spiser ytrefilèt. Noen dager uten skikkelige kjørrmiddager, er det bare så herlig å sette seg ned, og kjenne den møre, saftige smaken av kjøtt! Og for all del ikke ihjelstekt.... Well done, får meg til å grine og serveres ikke her i huset. Hadde en venninne som ikke bare skulle ha den well done, men den skulle i tillegg "drepes" langsomt med tusen gaffelstikk! Sånt er trist å se. Da er det bedre med svin eller kylling, som skal stekes i gjennom. En ihjælstekt lammestek er også forbudt å vise meg. Den skal være litt rosa på langstek. 0 Siter
Dorthe Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Da lager jeg helstekt indrefilèt (den rimlige fra barsil) med gratinerte poteter, grønnsaker og masse god saus... Da er jeg i himmelen en stakket stund! God rødvin serveres og konjakk til kaffen! Da kommer jeg ) 0 Siter
keinstein Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Jeg spiser alt bare jeg slipper å lage det sjøl. I dag løp minstemann bort og kjøpte kebab. Før het det middag, i dag heter det "en stor nr 32"? 0 Siter
Dorthe Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Før het det middag, i dag heter det "en stor nr 32"? Hehe. 0 Siter
hidi Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Da kommer jeg ) Jada, jeg lager alltid mye mat.... Elsker restmat og kan gå og småspise hele kvelden...Det er min godis spising..... 0 Siter
hidi Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Sånt er trist å se. Da er det bedre med svin eller kylling, som skal stekes i gjennom. En ihjælstekt lammestek er også forbudt å vise meg. Den skal være litt rosa på langstek. Ja, det er så bortkastet penger og jeg kaller det å kaste perler til svin. Lammestek skal være rosa.. Nå ble jeg salig sulten her! 0 Siter
keinstein Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Ja, det er så bortkastet penger og jeg kaller det å kaste perler til svin. Lammestek skal være rosa.. Nå ble jeg salig sulten her! Man blir visst sulten av matprat. Etterpå kan du jo stikke innom sexforumet? 0 Siter
jubalong70 Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Det beste er min hjemmelagede lasagne. 0 Siter
hidi Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Man blir visst sulten av matprat. Etterpå kan du jo stikke innom sexforumet? Er ikke det skummelt når man er singel? Nytter ikke å opparbeide seg noen appetitt der, nei.... Ler.. 0 Siter
hidi Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Det beste er min hjemmelagede lasagne. Snadder for the glefs, sier jeg bare... 0 Siter
Kat-1 Skrevet 29. september 2006 Skrevet 29. september 2006 Fløtegratinerte poteter... Med masse hvitløk... Indrefilet fylt med krydder. Bacon. Cognac- saus. Jesus, så sulten jeg ble. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.