jiipp Skrevet 13. oktober 2006 Del Skrevet 13. oktober 2006 leste på dagblad nett at man hadde mer kvikksølv i blodet som gjorde at man kunne føde for tidlig og man spiste feit fisk. Har gjort det jevnlig, spist makrell i tomat og sardiner, gjennom hele graviditeten, er nå fir fem mnd på vei...og blir jo litt bekymra. Hva gjør dere? visste ikke en gang at sardiner var feit fisk...skulle tro den var så liten og innholdet av kvikksølv desto lavere.. Spiser dere fisk? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/249707-makrell-sardinergravid/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 13. oktober 2006 Del Skrevet 13. oktober 2006 Hvis du leser hele artikkelen, ser du at det understrekes at dette var amerikanskfanget fisk og at det her i landet er helt greit å spise fisk så lenge det ikke er rovfisk fra ferskvann (f.eks. gjedde). Trykk på linkene med anbefalinger, så ser du at makrell o.l. er helt greit. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/249707-makrell-sardinergravid/#findComment-1962410 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linnea78 Skrevet 15. oktober 2006 Del Skrevet 15. oktober 2006 Ser at laban kommenterer at det dreide seg om amerikansk fisk/undresøkelse. Dette stemmer, det stod også at tallene var vage.... Ikke noe å bry seg om enda, var tross alt veldig få som fødte for tidlig. Det er viktig å få i seg nok omega :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/249707-makrell-sardinergravid/#findComment-1965058 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.