Gå til innhold

Anbefalte innlegg

leste på dagblad nett at man hadde mer kvikksølv i blodet som gjorde at man kunne føde for tidlig og man spiste feit fisk. Har gjort det jevnlig, spist makrell i tomat og sardiner, gjennom hele graviditeten, er nå fir fem mnd på vei...og blir jo litt bekymra.

Hva gjør dere?

visste ikke en gang at sardiner var feit fisk...skulle tro den var så liten og innholdet av kvikksølv desto lavere..

Spiser dere fisk?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/249707-makrell-sardinergravid/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du leser hele artikkelen, ser du at det understrekes at dette var amerikanskfanget fisk og at det her i landet er helt greit å spise fisk så lenge det ikke er rovfisk fra ferskvann (f.eks. gjedde).

Trykk på linkene med anbefalinger, så ser du at makrell o.l. er helt greit.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...