Gjest Frustrert frue Skrevet 15. januar 2007 Skrevet 15. januar 2007 Hva kan jeg lage av dette? ønker å variere litt... Tar gjerne imot gode oppskrifter med kjøttdeig og:o) Og Bayonneskine, hvordan tilbereder jeg den, og hva er godt som tilbehør? Er denne veldig salt? Salt kjøtt til å ha i supper og slikt, hva bruker jeg da? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. januar 2007 Skrevet 15. januar 2007 Stek kyllingstrimler med tacopulver og litt vann og ha i tortillas med salat/rømme og det du vil. Trekk kyllingfiletene, lag hvit saus av kraften, ha til poteter og gulerøtter. 0 Siter
kamazi Skrevet 15. januar 2007 Skrevet 15. januar 2007 Kjøttdeig er djevelens verk. Kyllingbryst kan man bake, steke, grille, strimle - bruke i gryter, tacos, fajitas, fylte paprika/champignon/auberginer etc. 0 Siter
sunnie1365380407 Skrevet 15. januar 2007 Skrevet 15. januar 2007 Kyllingburger er super digg: Stek kyllingfile og bacon-strimler Legg i burgerbrød sammen med salat, agurk, avokado. Server sammen med båtpoteter, rømme, salsa og guacamole... Mmmm skikkelig god lørdagsmiddag:) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 15. januar 2007 Skrevet 15. januar 2007 Stek kyllingstrimler med tacopulver og litt vann og ha i tortillas med salat/rømme og det du vil. Trekk kyllingfiletene, lag hvit saus av kraften, ha til poteter og gulerøtter. "Trekk kyllingfiletene, lag hvit saus av kraften, ha til poteter og gulerøtter." Jeg må ha det inn med teskje... mener du at du bare lar kyllingfiletene trekke i litt vann? Deretter lager du hvit saus og bruker vannet som smakstilsetning i sausen? Koker du poteter og gulrøtter, deler det i biter og har det i kyllingsuppa, eller? 0 Siter
birdie Skrevet 15. januar 2007 Skrevet 15. januar 2007 Fajitas, fajitas, fajitas.. Surr løk, paprika i alle farger, sopp, evt. litt mais, og oppkuttet kylling. Krydres etter evne og behov. Om du ikke er bekymret for fett kan du strimle litt ost over til slutt og legge et lokk over stekepanna, så smelter dette mens du varmer wraps/tortillas. Serveres med guacamole, mer mais, rømme evt kesam, jalapeños etc. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. januar 2007 Skrevet 15. januar 2007 "Trekk kyllingfiletene, lag hvit saus av kraften, ha til poteter og gulerøtter." Jeg må ha det inn med teskje... mener du at du bare lar kyllingfiletene trekke i litt vann? Deretter lager du hvit saus og bruker vannet som smakstilsetning i sausen? Koker du poteter og gulrøtter, deler det i biter og har det i kyllingsuppa, eller? Det er ikke kyllingsuppe. Altså: du koker poteter og gulerøtter som vanlig. Så trekker du kyllingfiletene i vann med bittelitt salt i. Kyllingfiletene blir hvite, og de skal nok trekke ca 20 min. Så tar du kyllingfiletene til side i en skål, finner en ny gryte, og lager hvit saus som vanlig (men med kyllingkraften). Når sausen er ferdig kan du legge kyllingen i igjen, og så er nok potetene og gulerøttene ferdige også. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 15. januar 2007 Skrevet 15. januar 2007 Ang. Bayonneskinke. Den kan trekkes, og serveres med kokte poteter og kålrabistappe. Kjempegodt. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 15. januar 2007 Skrevet 15. januar 2007 Det er ikke kyllingsuppe. Altså: du koker poteter og gulerøtter som vanlig. Så trekker du kyllingfiletene i vann med bittelitt salt i. Kyllingfiletene blir hvite, og de skal nok trekke ca 20 min. Så tar du kyllingfiletene til side i en skål, finner en ny gryte, og lager hvit saus som vanlig (men med kyllingkraften). Når sausen er ferdig kan du legge kyllingen i igjen, og så er nok potetene og gulerøttene ferdige også. Tuuusen takk, denne middagen skal jeg nok lage en dag:-) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 15. januar 2007 Skrevet 15. januar 2007 Tuuusen takk, denne middagen skal jeg nok lage en dag:-) Det må du; det er kjempegodt! Og jeg har ikke laget det på evigheter så det må vi også ha snart... 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Det må du; det er kjempegodt! Og jeg har ikke laget det på evigheter så det må vi også ha snart... Idag laga jeg middagen "din". Det ble nyyyydelig!! Måtte ha i litt salt i den hvite sausen, ellers gjorde jeg det akkurat som beskrevet. Nam:-) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Idag laga jeg middagen "din". Det ble nyyyydelig!! Måtte ha i litt salt i den hvite sausen, ellers gjorde jeg det akkurat som beskrevet. Nam:-) Ja, det må litt salt i sausen. Så bra dere likte det! Jeg kjøpte kyllingfilet i går, så vi skal også ha det snart. Sant ungene også likte det godt? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Ja, det må litt salt i sausen. Så bra dere likte det! Jeg kjøpte kyllingfilet i går, så vi skal også ha det snart. Sant ungene også likte det godt? Veeel, minsten likte det godt, men de to eldste er i en klasse for seg :-/ 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Veeel, minsten likte det godt, men de to eldste er i en klasse for seg :-/ Jeg må kanskje lage det i morgen... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.