Gå til innhold

Tips til kveldskosmat


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er akkurat slik jeg lager spagettisaus :o)

Ja, den er veldig god til spaghetti også. Med MYE parmesan på.

  • Svar 45
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Babette

    10

  • Mrs. Wallace

    7

  • Moraki

    6

  • Dorthe

    4

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Den kommer ikke inn i bildet i det hele tatt.

Jeg skrev to innlegg nesten samtidig. Det ene handlet om størrelsen på kålrothoder, det andre om deig til vårrull. Så trodde jeg hare svarte på det med kålrota, at man fikk kjøpt plater med kålrot.

Hehe. Dette kan lett bli som den gamle revyvisa om prammen og madammen.

Aha! Hehe, det ble i hvert fall ganske underholdende.

Skrevet

Skal man lage det der, får man jammen lage skikkelig gemista og ikke bare sånn dårlig tilnærming..

Er du matpoliti?

Skrevet

Ja, den er veldig god til spaghetti også. Med MYE parmesan på.

Helt enig :o)

Jeg har kjøpt gresk fersk "parmensan" og den koster 69 kr pr kg.

Gjest baremei
Skrevet

Takk! Da lurer jeg bare på hvordan man steker vårruller uten å bruke frityrgryte.

Du kan vel fritere i vanlig gryte, fylt med masse olje? Men vær forsiktig om du gjør det(kan flamme opp..); ha lokk tilgjengelig og pass deg for sprut!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...