Babette Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Det er akkurat slik jeg lager spagettisaus ) Ja, den er veldig god til spaghetti også. Med MYE parmesan på. 0 Siter
Babette Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Går det an å bruke denne? http://www.varden.no/matogdrikke/recipe.asp?recipe=13577 Takk! Da lurer jeg bare på hvordan man steker vårruller uten å bruke frityrgryte. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Den kommer ikke inn i bildet i det hele tatt. Jeg skrev to innlegg nesten samtidig. Det ene handlet om størrelsen på kålrothoder, det andre om deig til vårrull. Så trodde jeg hare svarte på det med kålrota, at man fikk kjøpt plater med kålrot. Hehe. Dette kan lett bli som den gamle revyvisa om prammen og madammen. Aha! Hehe, det ble i hvert fall ganske underholdende. 0 Siter
Babette Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Skal man lage det der, får man jammen lage skikkelig gemista og ikke bare sånn dårlig tilnærming.. Er du matpoliti? 0 Siter
Dorthe Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Ja, den er veldig god til spaghetti også. Med MYE parmesan på. Helt enig ) Jeg har kjøpt gresk fersk "parmensan" og den koster 69 kr pr kg. 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Takk! Da lurer jeg bare på hvordan man steker vårruller uten å bruke frityrgryte. Du kan vel fritere i vanlig gryte, fylt med masse olje? Men vær forsiktig om du gjør det(kan flamme opp..); ha lokk tilgjengelig og pass deg for sprut! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.