Gjest Aimabel Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Jeg kjøpte noen knallrøde epler på Ultra et par uker før jul. De var veldig fine å se på, nesten kunstige, men smakte ikke spesielt godt. Derfor ble de liggende i en bolle. Etterhvert begynte vi å lure, eplene holdt seg. Så vi har bare latt de ligge, og de ser fortsatt like knallrøde og fine ut. (må bare tørke støv av dem av og til ;-) Vurderer å gå over til Økologisk :-/ 0 Siter
Speak Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Jeg har hatt epler i kjøleskapet i laaaaaang tid. Men tenkte da på at de i gamledager lagret epler i kjelleren hele vinteren. Så det var kanskje ikke så rart.... Men det er vel godt at vi ikke vet alt hva maten har gått gjennom på veien. 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Jeg har hatt epler i kjøleskapet i laaaaaang tid. Men tenkte da på at de i gamledager lagret epler i kjelleren hele vinteren. Så det var kanskje ikke så rart.... Men det er vel godt at vi ikke vet alt hva maten har gått gjennom på veien. Ja det er sant, vi lagret faktisk epler på loftet da jeg var liten. Men det var vinterepler fra hagen, de modnet vel i løpet av høsten...? Og så lå de kaldt. 0 Siter
mrxx Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Det er ikke kunstige epler du har da? De smaker ikke godt de heller:-) 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Det er ikke kunstige epler du har da? De smaker ikke godt de heller:-) kanskje det ja. Jeg får henge dem på treet neste jul da. Så drar jeg bort til Ultra og sier fra at de ikke må legge pynteepler blandt frukten! 0 Siter
mrxx Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 kanskje det ja. Jeg får henge dem på treet neste jul da. Så drar jeg bort til Ultra og sier fra at de ikke må legge pynteepler blandt frukten! Det er viktig så ingen ødelegger tennene sine.........og fordøyelsen:-) 0 Siter
morsan Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Det er ikke kunstige epler du har da? De smaker ikke godt de heller:-) Omtrent i samme kategori som han fyren på pub som bestilte en øl. Servitøren kom og la ned en slik pappbrikke og satte ølen oppå. Han drakk opp og bestilte en ny en, servitøren gjentok "utleveringsprosessen". dette gjentok seg flere ganger, men mannen ble surere og surere for hver gang. Til slutt sa han biskt: "En øl til takk, men uten kjeks denne gangen!" 0 Siter
mrxx Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Omtrent i samme kategori som han fyren på pub som bestilte en øl. Servitøren kom og la ned en slik pappbrikke og satte ølen oppå. Han drakk opp og bestilte en ny en, servitøren gjentok "utleveringsprosessen". dette gjentok seg flere ganger, men mannen ble surere og surere for hver gang. Til slutt sa han biskt: "En øl til takk, men uten kjeks denne gangen!" Hehe..... 0 Siter
pekkaline Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Huff da, de er nok fulle av sprøytemidler de da... Men jeg har hørt at økologiske også får litt av dette, spesielt de som skal til utlandet.... (bare hørt, ikke sett) 0 Siter
Speak Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Ja det er sant, vi lagret faktisk epler på loftet da jeg var liten. Men det var vinterepler fra hagen, de modnet vel i løpet av høsten...? Og så lå de kaldt. Ja, stor forskjell på om de ligger kaldt. Litt skremmende hva som gjøres med en del frukt/grønt for at det skal holde seg... 0 Siter
Ugga Bugga Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Jeg har hatt epler i kjøleskapet i laaaaaang tid. Men tenkte da på at de i gamledager lagret epler i kjelleren hele vinteren. Så det var kanskje ikke så rart.... Men det er vel godt at vi ikke vet alt hva maten har gått gjennom på veien. Ja, men de eplene som lå på loftet endret jo utseende etter hvert. De ble litt skrukkete i skallet, men smakte like godt fordet. 0 Siter
citygirl Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 De er sikkert vokset og malt utenpå - men råtne inni. Æsj... Forsøker å kjøpe norske epler, jeg, men det er bvare om høsten man får tak i det i butikkene. Har hørt at det meste av den norske eplehøsten havner i saftpressa fordi vi forbrukere ikke liker epler med litt små flekker på og sånn. Og det får man jo når man ikke sprøyter, vokse rog maler ytterflaten. 0 Siter
Speak Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Ja, men de eplene som lå på loftet endret jo utseende etter hvert. De ble litt skrukkete i skallet, men smakte like godt fordet. Ja, husker det. Min gamle bestemor legger fortsatt epler i kjelleren på vinteren:-) 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 De er sikkert vokset og malt utenpå - men råtne inni. Æsj... Forsøker å kjøpe norske epler, jeg, men det er bvare om høsten man får tak i det i butikkene. Har hørt at det meste av den norske eplehøsten havner i saftpressa fordi vi forbrukere ikke liker epler med litt små flekker på og sånn. Og det får man jo når man ikke sprøyter, vokse rog maler ytterflaten. Norske epler er ikke de beste i verden...Er vokst opp med eplehage, og de fleste av eplene ble brukt til saft... Forbrukerne vil ha store, røde, saftige epler. Kjøper selv utenlandske epler av nettopp den typen. Når vi dør er det neppe pga eplespising, men pga all forurensing i lufta! 0 Siter
citygirl Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Norske epler er ikke de beste i verden...Er vokst opp med eplehage, og de fleste av eplene ble brukt til saft... Forbrukerne vil ha store, røde, saftige epler. Kjøper selv utenlandske epler av nettopp den typen. Når vi dør er det neppe pga eplespising, men pga all forurensing i lufta! Og ellers har du det bare bra??? *rister på hodet* 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 18. januar 2007 Skrevet 18. januar 2007 Og ellers har du det bare bra??? *rister på hodet* Må være i dine øyne jeg sa noe galt nå...! Har det bra ellers... Har DU? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.