Tonette Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Er det noen som liker lungemos, og har det til middag av og til? Da jeg var liten var det en vanlig middagsrett, og mange i min klasse syntes det var noe av det beste som fantes. Søstera mi spiste gjerne en hel pakke alene. Nå har jeg inntrykk av at ingen spiser lungemos lenger. Er det helt ut? Jeg har ikke spist det på evigheter heller, da jeg har en mann som absolutt ikke vil ha det. Men nå har jeg kjøpt en pakke, og tenkte å lage det til meg og ungene en dag, så får vi se om de tør å smake. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ChiengMai Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Jeg elsker lungemos! Vi har det til middag innimellom, og alle i familien liker det. Steker den sammen med masse hakka løk, skikkelig deilig mat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166887 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Jeg har aldri smakt det. Vi hadde det aldri til middag da jeg vokste opp, og det frister ikke heller. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166890 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Jeg har aldri smakt det. Vi hadde det aldri til middag da jeg vokste opp, og det frister ikke heller. Samma her. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166896 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tzatziki1365380058 Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Det smaker godt, men jeg klarer ikke fri meg fra navnet... Lunge - mos, mosa lunger... Det blir bare for ekkelt for meg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166916 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mrxx Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Samme erfaring har jeg som deg. Før virket det som om dette spistes ukentlig,hørte ofte om det. Jeg spiste det som guttunge, men spiser det ikke nå. Jeg synes ikke det ser appetittelig ut, grå død farge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166917 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Princess Peach Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Har aldri smakt det, og det er heller ikke noe som frister. Tror det er mye på grunn av navnet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166920 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonette Skrevet 26. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 26. februar 2007 Det smaker godt, men jeg klarer ikke fri meg fra navnet... Lunge - mos, mosa lunger... Det blir bare for ekkelt for meg! I Haugesund der jeg kommer fra het det ikke lungemos, men finker. Sikkert lurt å kalle det noe annet enn lungemos. Er enig i at det høres ekkelt ut. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166926 Del på andre sider Flere delingsvalg…
GoodTimes Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Vi skal ha det i dag! Med kokt blomkål og poteter til. Det er dødsgodt. For det første vokste vi begge opp med det, for det andre har vi spist mye innmat som likner f.eks. i Frankrike - og i Skottland, der det heter haggis og er lysere og mer klebrig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166939 Del på andre sider Flere delingsvalg…
GoodTimes Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 I Haugesund der jeg kommer fra het det ikke lungemos, men finker. Sikkert lurt å kalle det noe annet enn lungemos. Er enig i at det høres ekkelt ut. Så morsomt at det heter finker hos deg, Tonette! Jeg har en dansk bok om gamle bonderetter, og har aldri fattet hva finker er, men nå tror jeg at jeg skjønner det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lasse lurt Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Har heldigvis råd til å kjøpe annet enn det som blir til overs ved slakt. Pføy! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166943 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zombiebob Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Lungemos er godt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166959 Del på andre sider Flere delingsvalg…
musikeren Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Lungemos er ikke menneskemat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166961 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Vi kaller det hakkemat og har hatt det innimellom ja. Hadde det ofte da jeg var liten, antagelig var det billig mat. ) Ungene liker det, de gjorde i alle fall det, både eksen og kjæresten også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166983 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Jeg elsker lungemos! Vi har det til middag innimellom, og alle i familien liker det. Steker den sammen med masse hakka løk, skikkelig deilig mat. Steker det?! Vi hiver den i en kasserolle og varmer den opp så den blir til en slags grøt. Serveres med poteter og gulrot til, jeg synes også kålrot er veldig godt attåt og må ha ketchup på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166985 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonette Skrevet 26. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 26. februar 2007 Steker det?! Vi hiver den i en kasserolle og varmer den opp så den blir til en slags grøt. Serveres med poteter og gulrot til, jeg synes også kålrot er veldig godt attåt og må ha ketchup på. Sånn gjør vi det og. Jeg synes også det er godt med kål til, og flatbrød. Har aldri forsøkt stekt lungemos men kanskje jeg skal forsøke det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166990 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonette Skrevet 26. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 26. februar 2007 Jeg elsker lungemos! Vi har det til middag innimellom, og alle i familien liker det. Steker den sammen med masse hakka løk, skikkelig deilig mat. Hva pleier du å servere til? Poteter, saus? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2166992 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ChiengMai Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Hva pleier du å servere til? Poteter, saus? Kun poteter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2167001 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ChiengMai Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Steker det?! Vi hiver den i en kasserolle og varmer den opp så den blir til en slags grøt. Serveres med poteter og gulrot til, jeg synes også kålrot er veldig godt attåt og må ha ketchup på. Den er grøt som stekt også. Blir vel mer kokt enn stekt kanskje, uansett. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2167002 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ChiengMai Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Vi kaller det hakkemat og har hatt det innimellom ja. Hadde det ofte da jeg var liten, antagelig var det billig mat. ) Ungene liker det, de gjorde i alle fall det, både eksen og kjæresten også. Hakkamat og lungemos er i følge min mor og svigermor to forskjellige ting. Hakkamat er ikke en gang godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/#findComment-2167003 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.