Lillemus Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Hakkamat og lungemos er i følge min mor og svigermor to forskjellige ting. Hakkamat er ikke en gang godt. Vi brukte i alle fall begge navnene om samme maten. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167012 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Steker det?! Vi hiver den i en kasserolle og varmer den opp så den blir til en slags grøt. Serveres med poteter og gulrot til, jeg synes også kålrot er veldig godt attåt og må ha ketchup på. *urk* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167020 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Debra-irl Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Vi spiser det til middag vi. Ungene her syns det er godt. Men vi steker den istedet for å koke den. Da blir den litt fastere. Har potetmos, rå løk og rødbeter til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167026 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tzatziki1365380058 Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Vi skal ha det i dag! Med kokt blomkål og poteter til. Det er dødsgodt. For det første vokste vi begge opp med det, for det andre har vi spist mye innmat som likner f.eks. i Frankrike - og i Skottland, der det heter haggis og er lysere og mer klebrig. "og i Skottland, der det heter haggis og er lysere og mer klebrig." Fikk ikke egentlig mer lyst på det etter den informasjonen her "lysere og mer klebrig"... URK!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167032 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kaffepiken Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Innvoller spiser jeg ikke så lenge det finnes alternativer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167041 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hidi, the scorpion Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Vi skal ha det i dag! Med kokt blomkål og poteter til. Det er dødsgodt. For det første vokste vi begge opp med det, for det andre har vi spist mye innmat som likner f.eks. i Frankrike - og i Skottland, der det heter haggis og er lysere og mer klebrig. Haggis i Skottland har ingenting med lungemos å gjøre! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Haggis i Skottland har ingenting med lungemos å gjøre! Det er innmat det også, men i haggishen er det ikke lunger, men rugkjerner som har ligget i whiskey og havegryn ser jeg av en oppskrift på nettet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167057 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 "og i Skottland, der det heter haggis og er lysere og mer klebrig." Fikk ikke egentlig mer lyst på det etter den informasjonen her "lysere og mer klebrig"... URK!! Haggish inneholder ikke lunger, men hjerte, spekk og kjøtt og havregryn + krydder og til slutt knuste rugkjerner som har ligget i whiskey over natten. ) Haggish skal også spises med whiskey til ifølge kjennere. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167074 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hidi, the scorpion Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Det er innmat det også, men i haggishen er det ikke lunger, men rugkjerner som har ligget i whiskey og havegryn ser jeg av en oppskrift på nettet. Tusen ganger verre! Lungemos er bare barnematen i så måte... *lol* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167081 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Spiste det av og til som middag i min barndom, og jeg syntes det var veldig godt da. Nå har jeg ikke spist det på mange, mange år. Vi stekte det sammen med poteter, kjempegodt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167169 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Vi hadde det rett som det var når jeg var liten. Det var aldri yndlingsretten min, men jeg spiste da. Har ikke spist det på sikkert 20 år... Får man kjøpt det enda? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167246 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Jeg liker det ikke men alle ungene mine gjør det, også begge de to store også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ChiengMai Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Vi hadde det rett som det var når jeg var liten. Det var aldri yndlingsretten min, men jeg spiste da. Har ikke spist det på sikkert 20 år... Får man kjøpt det enda? "Får man kjøpt det enda?" Jada. Måtte jo avgårde for å kjøpe i dag sånn at vi kunne ha det til middag. Fikk så lyst på det etter å ha lest denne tråden. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 "Får man kjøpt det enda?" Jada. Måtte jo avgårde for å kjøpe i dag sånn at vi kunne ha det til middag. Fikk så lyst på det etter å ha lest denne tråden. Og var det like godt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
keinstein Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Lungemos og pasta. Pepper, ingefær og hvitløk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167606 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest eljo Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Nei, der er jeg skikkelig pysete altså.... æækkkk.... sorry ;-) Litt teit er det jo å være så pinglete, det er bare 9% lunger i den, resten er kjøtt og hjerte, fyllstoff og krydder. Men lunger... Er vel egentlig bare brusk og alveoler vel? Gubben har "lurt" det i meg i spaghetti m saus en gang, og jeg ble ikke syk av det, og vi er gift ennå he he. Blodpølse og blodpudding prøver jeg å spise med godt humør når han finner på å ha det for ikke å smitte guttungen med fobien min, men lungemos hadde jeg ikke klart i skiver. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167728 Del på andre sider Flere delingsvalg…
punkyB Skrevet 26. februar 2007 Del Skrevet 26. februar 2007 Jeg spiser det av og til - poteter ogmasse tyttebærsyltetøy ved siden av. Til å være laget av det det er laget av er det jo utrolig godt ... :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/268196-lungemos/page/2/#findComment-2167737 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.