khdf Skrevet 26. mai 2007 Skrevet 26. mai 2007 Noen sa man ikke skulle spise kylling når man er gravid...Er ikke bare d io utlandet? Trodde d var trygt å spise kylling i Norge, bare den er godt stekt. Noen andre som er gravide og saltsyke? Jeg har mer lyst på middager enn brødmat, er kvalm innimellom og synest d er godt med salt mat. 0 Siter
baby-san Skrevet 26. mai 2007 Skrevet 26. mai 2007 Hei, Det er ikke riktig. Om du spiser kylling eller annet kjøtt må du passe på at det er skikkelig gjennomstekt eller kokt elller hva det skulle være, og selvfølgelig fersk. Det har ingenting å si om du spiser det hjemmet eller i utlandet, så lenge du ikke er i landet hvor det er mange tilfeller av fugleinfluensa. Jeg selv har i periode spist veldig mye kylling ( kokt ), mannen lo av meg at vi får sikkert lille kylling isteden for vanlig baby , uten noen problemer. 0 Siter
Linnea78 Skrevet 26. mai 2007 Skrevet 26. mai 2007 Jeg pleier til vanlig også å være mer glad i middag enn brødmat, men da jeg var gravid var det helt ekstremt. Syns brødskiver var pyton. :-) Og baby-san har rett med tanke på kylling. 0 Siter
Sofline Skrevet 26. mai 2007 Skrevet 26. mai 2007 Det er ikke farlig å spise kylling for gravide verken i Norge eller i utlandet. Kylling skal uansett hvem som spiser den være gjennomstekt/kokt. 0 Siter
joppa Skrevet 3. juni 2007 Skrevet 3. juni 2007 Åh, da jeg var nygravid og småkvalm klarte jeg absolutt ikke å gå forbi grilla kyllinger i butikken uten å ta med minst én hjem... Tror jeg spiste deilig, salt kylling til kveldsmat i hvert fall fire ganger i uka en periode. Helt normalt og ikke farlig, som flere har skrevet allerede. Lykke til med svangerskapet! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.