Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Noen sa man ikke skulle spise kylling når man er gravid...Er ikke bare d io utlandet? Trodde d var trygt å spise kylling i Norge, bare den er godt stekt. Noen andre som er gravide og saltsyke? Jeg har mer lyst på middager enn brødmat, er kvalm innimellom og synest d er godt med salt mat.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/277003-gravid-og-kylling-og-saltsyk/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei,

Det er ikke riktig. Om du spiser kylling eller annet kjøtt må du passe på at det er skikkelig gjennomstekt eller kokt elller hva det skulle være, og selvfølgelig fersk. Det har ingenting å si om du spiser det hjemmet eller i utlandet, så lenge du ikke er i landet hvor det er mange tilfeller av fugleinfluensa.

Jeg selv har i periode spist veldig mye kylling ( kokt ), mannen lo av meg at vi får sikkert lille kylling isteden for vanlig baby :) , uten noen problemer.

  • 2 uker senere...

Åh, da jeg var nygravid og småkvalm klarte jeg absolutt ikke å gå forbi grilla kyllinger i butikken uten å ta med minst én hjem... Tror jeg spiste deilig, salt kylling til kveldsmat i hvert fall fire ganger i uka en periode.

Helt normalt og ikke farlig, som flere har skrevet allerede.

Lykke til med svangerskapet! :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...