Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg holder på å lage langtidshevet havrebrød. I oppskriften står det at deigen skal heve natten over før jeg kan begynne å steke. Problemet er at jeg kan ikke steke før kl. fire i morra. Da har det gått ca. 24 timer siden jeg satte deigen til heving. Noen som vet om det blir alt for lenge?

Skrevet

Skal det stå kaldt? I så fall går det bra utfra min erfaring. Ellers vet jeg ikke...

Skrevet

Skal det stå kaldt? I så fall går det bra utfra min erfaring. Ellers vet jeg ikke...

Det skal stå i kjøleskapet.

Skrevet

Det skal stå i kjøleskapet.

Så tror jeg helt sikkert det vil gå bra. :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...