Koja Skrevet 5. august 2007 Skrevet 5. august 2007 Jeg holder på å lage langtidshevet havrebrød. I oppskriften står det at deigen skal heve natten over før jeg kan begynne å steke. Problemet er at jeg kan ikke steke før kl. fire i morra. Da har det gått ca. 24 timer siden jeg satte deigen til heving. Noen som vet om det blir alt for lenge? 0 Siter
Sofline Skrevet 5. august 2007 Skrevet 5. august 2007 Skal det stå kaldt? I så fall går det bra utfra min erfaring. Ellers vet jeg ikke... 0 Siter
Koja Skrevet 5. august 2007 Forfatter Skrevet 5. august 2007 Skal det stå kaldt? I så fall går det bra utfra min erfaring. Ellers vet jeg ikke... Det skal stå i kjøleskapet. 0 Siter
Sofline Skrevet 5. august 2007 Skrevet 5. august 2007 Det skal stå i kjøleskapet. Så tror jeg helt sikkert det vil gå bra. :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.