Gjest mij Skrevet 9. august 2007 Skrevet 9. august 2007 Jepp, husmorinnlegg til glede for gutta ;-) Jeg lager brød i brødbakemaskin, og dette blir naturlig nok fort tørt, men finnes det noen lure tips til hvordan oppbevare brød så det kan holde seg ferskt lenger? Jeg har det bare i en sånn vanlig, gjennomsiktig plastpose. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 9. august 2007 Skrevet 9. august 2007 Kastet utrolig mye tørt brød tidligere. Men kjøpte en ny brødboks, tupperware. Og etter det har jeg knapt kastet brød. Brødet holder seg ferskt, iallefall til vi ha spist det opp, skjedde aldri før. Så den er genial, om enn dyr da. 0 Siter
Gjest mij Skrevet 9. august 2007 Skrevet 9. august 2007 Kastet utrolig mye tørt brød tidligere. Men kjøpte en ny brødboks, tupperware. Og etter det har jeg knapt kastet brød. Brødet holder seg ferskt, iallefall til vi ha spist det opp, skjedde aldri før. Så den er genial, om enn dyr da. Tett lokk på den da eller? 0 Siter
Gjest Silver Fairy Skrevet 9. august 2007 Skrevet 9. august 2007 Jeg tror gulrotbrød holder seg litt lenger enn vanlig brød, om det er noe alternativ? Godt er det også! ) 0 Siter
Gjest prust Skrevet 9. august 2007 Skrevet 9. august 2007 Kastet utrolig mye tørt brød tidligere. Men kjøpte en ny brødboks, tupperware. Og etter det har jeg knapt kastet brød. Brødet holder seg ferskt, iallefall til vi ha spist det opp, skjedde aldri før. Så den er genial, om enn dyr da. Jeg vant en tupperware brødboks en gang for lenge siden. Skjønte ikke hva den skulle brukes til, så min kjære fikk den til å ha bilrekvisita i i bilen.... Først noen år etter, i et Tupperwareselskap forstod jeg at det var en brødboks :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 10. august 2007 Skrevet 10. august 2007 Dele opp i skiver og legge i fryseren de dere ikke spiser? De tiner jo fort når du tar de opp. Jeg pleier å dele brødene i to og så ta opp et halvt brød i gangen, da holder det seg ferskt til vi rekker å spise det opp. 0 Siter
Gjest mij Skrevet 10. august 2007 Skrevet 10. august 2007 Dele opp i skiver og legge i fryseren de dere ikke spiser? De tiner jo fort når du tar de opp. Jeg pleier å dele brødene i to og så ta opp et halvt brød i gangen, da holder det seg ferskt til vi rekker å spise det opp. Har prøvd å fryse, det egner seg ikke. 0 Siter
Gjest mij Skrevet 10. august 2007 Skrevet 10. august 2007 Jeg tror gulrotbrød holder seg litt lenger enn vanlig brød, om det er noe alternativ? Godt er det også! ) Det har sikkert mye fuktighet ja, takk for tips :-) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 10. august 2007 Skrevet 10. august 2007 Jeg vant en tupperware brødboks en gang for lenge siden. Skjønte ikke hva den skulle brukes til, så min kjære fikk den til å ha bilrekvisita i i bilen.... Først noen år etter, i et Tupperwareselskap forstod jeg at det var en brødboks :-) Den typen jeg kjøpte nå ser du at er en brødboks. Den kunne du ikke tatt feil av, hehe. Dette er en relativt ny type, den gamle brødboksen til tupperware var mer boks-aktig. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 10. august 2007 Skrevet 10. august 2007 Tett lokk på den da eller? Den er vel relativt tett, med en slik luke til å skyve opp og ned for å åpne boksen. I tillegg er det et slags filter på den. 0 Siter
Gjest Pås Skrevet 10. august 2007 Skrevet 10. august 2007 Vanskeligheten med å holde brødet ferskt var en av grunnene til at vi sluttet med brødbakemaskin! Ettersom barna alltid skjærer av den ytterste skiven, og et firkantet "brødbakemaskinbrød" har MANGE snittflater, ble det mye som gikk i bosset! En annen grunn var at det var vanskelig å lage matpakker av brødet, når det er så dryppende ferskt blir det veldig sammentrykket i en matpakke. mvh 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.