kragens Skrevet 11. august 2007 Skrevet 11. august 2007 Er det noe man ikke skal spise inni de skjellene? :-) Jeg så det var noe som lignet en sten inni de, sånn liten svart dings midt inni kjøttet eller hva man skal si. Hadde tenkt å prøve meg på en salat med blåskjell, men aldri laget det selv. Er det noen grunner til å ikke bruke ett skjell, farge på kjøttet osv? Aldri tenkt på sånt når jeg har kjøpt det. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 11. august 2007 Skrevet 11. august 2007 Du kan spise alt inni blåskjellene. Før du koker skjellene sjekker du at alle er lukket. De som ikke er lukket banker du på - om de da lukker seg, lever de, og er ok. De som ikke åpner seg under koking skal ikke spies; de bør kastes. 0 Siter
kragens Skrevet 11. august 2007 Forfatter Skrevet 11. august 2007 Du kan spise alt inni blåskjellene. Før du koker skjellene sjekker du at alle er lukket. De som ikke er lukket banker du på - om de da lukker seg, lever de, og er ok. De som ikke åpner seg under koking skal ikke spies; de bør kastes. Tusen takk for info, jeg kjøpte en sånn pakke med frosne blåskjell, de ligger i sånne kokeposer så jeg får ikke sjekket de før de er kokt, på en måte :-) Får prøve meg fram. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 11. august 2007 Skrevet 11. august 2007 Tusen takk for info, jeg kjøpte en sånn pakke med frosne blåskjell, de ligger i sånne kokeposer så jeg får ikke sjekket de før de er kokt, på en måte :-) Får prøve meg fram. Har selv bare prøvd ferske blåskjell. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.