Gjest balooba Skrevet 17. august 2007 Skrevet 17. august 2007 Bakte poteter som kjøpes i folie på butikken - hvor lenge skal de ligge på grillen? 0 Siter
kaffepiken Skrevet 17. august 2007 Skrevet 17. august 2007 Vet ikke hvordan det er med grilling, men når jeg steker dem i vanlig komfyr må de ligge i ca 45 - 60 min. (Alt etter hvor store de er.) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 17. august 2007 Skrevet 17. august 2007 Jeg ville ha stekt dem i stekeovnen på forhånd jeg, og bare varmet dem på grillen når maten lages der. Tar veldig lang tid å bake poteten på grillen. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 17. august 2007 Skrevet 17. august 2007 Du kan godt koke dem litt først og så bake dem ferdig på grillen. Men tider er jeg ikke sikker på. Kommer litt an på størrelse. 0 Siter
Gjest balooba Skrevet 17. august 2007 Skrevet 17. august 2007 Du kan godt koke dem litt først og så bake dem ferdig på grillen. Men tider er jeg ikke sikker på. Kommer litt an på størrelse. Men.... jeg trodde potetene som lå i folie allerede var kokt? Det er vel ikke rå poteter som er pakket i folie?? 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 17. august 2007 Skrevet 17. august 2007 Men.... jeg trodde potetene som lå i folie allerede var kokt? Det er vel ikke rå poteter som er pakket i folie?? Jo, de er råe når du kjøper de innpakka i folie fra butikken. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 17. august 2007 Skrevet 17. august 2007 Men.... jeg trodde potetene som lå i folie allerede var kokt? Det er vel ikke rå poteter som er pakket i folie?? De er helt rå ) derfor kan det ta utrolig lang tid på grill. Hadde dem vært kokt kunne dem ikke ligget særlig lenge i butikken ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 18. august 2007 Skrevet 18. august 2007 Men.... jeg trodde potetene som lå i folie allerede var kokt? Det er vel ikke rå poteter som er pakket i folie?? Jo, jeg mener de er rå ja. Hadde de vært kokte hadde de antagelig smakt jævlig. 0 Siter
Gjest en time, pluss minus Skrevet 18. august 2007 Skrevet 18. august 2007 En times tid, avhengig av størrelsen, og hvor sentralt på grillen du har plass til å ha dem. Har du ikke tid til det, start prosessen i stekeovnen, så bare flytter du dem over på grillen til slutt, hvis det er viktig for serveringen osv at alt kommer fra grillen. Ikke la dem bli kalde før du varmer dem opp igjen, da risikerer du at de er lunkne i midten, og det er ikke noe særlig. Jeg vet at noen forkoker poteter før baking, for å spare tid. Ikke gjør det! De potetene smaker ikke godt, jeg får ikke ned en bit når noen serverer slike "bakte" poteter. Stikk en skarp kniv eller strikkepinne eller noe slik inn i poteten for å se om den er gjennomstekt. Den skal ikke møte noe motstand. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.