Gjest takk for hjelp1 Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Jeg trenger en nettside med informasjon men finner ingenting.... 0 Siter
morsan Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Har aldri hørt at tordsag er komledag. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Komle, er et det samme som raspeball/klubb/potetball? I så fall er det tirsdagsmat. De "dagens tilbud" http://www.tavern.no/meny/meny.asp?thisId=1146078809 0 Siter
Babette Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Har aldri hørt at tordsag er komledag. Nei, for det er somledag. 0 Siter
birdie Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Det tror jeg er ulikt fra sted til sted og uten noen velbegrunnet forklaring. Her på Sørlandet er ofte tirsdager kompedag, men noen butikker selger ferske komper på onsdag i stedet. 0 Siter
Lurveline Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 [quote name=Lotte )' timestamp='1188470717' post='3665038] Komle, er et det samme som raspeball/klubb/potetball? I så fall er det tirsdagsmat. De "dagens tilbud" http://www.tavern.no/meny/meny.asp?thisId=1146078809 http://www.artoftaste.no/servlet/side?section=1000000&item=12702 Torsdag er tradisjonelt fast dag. Men hvorfor aner jeg ikke. 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 På Tavern i Trondheim er tirsdag bailldag/klubbdag. ) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 http://www.artoftaste.no/servlet/side?section=1000000&item=12702 Torsdag er tradisjonelt fast dag. Men hvorfor aner jeg ikke. Huffda ;o) De driver vranglære her i Trondheim - hehe! 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Det tror jeg er ulikt fra sted til sted og uten noen velbegrunnet forklaring. Her på Sørlandet er ofte tirsdager kompedag, men noen butikker selger ferske komper på onsdag i stedet. Skal vedde på at de "ferske" onsdagkompene er leftovers fra tirsdagene ;DDD 'you're punk'd* 0 Siter
frosken Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Tror det er et vestlandsfenomen dette torsdagen. Gikk tur på Hardangervidda i sommer, og mange av turisthyttene serverte komle på torsdager, og mente det var en selvfølge... Forøvrig er det få ting jeg mindre ønsker til middag enn de ekle grå klumpene! Det finnes dog noe som er verre, nemlig spekesild.........!!!!!!!!!!!! Slike holdninger utvikles når man er oppdratt av en mor fra vestlandet :-( 0 Siter
birdie Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 [quote name=Lotte )' timestamp='1188472974' post='3665070] Skal vedde på at de "ferske" onsdagkompene er leftovers fra tirsdagene ;DDD 'you're punk'd* 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Ikke vet jeg - har aldri smakt hverken komler eller komper, og må si det ikke frister overmåte heller... 0 Siter
Babette Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Jaaa!!!! Hva er egentlig komle? Sånne ballaktige greier som ser ut som kokt hjernemasse? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Hva er egentlig komle? Sånne ballaktige greier som ser ut som kokt hjernemasse? Jepp. Heldigvis smaker det adskillig bedre enn det ser ut. (uten at det trenger å bety at det smaker kjempegodt!) 0 Siter
Babette Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Jepp. Heldigvis smaker det adskillig bedre enn det ser ut. (uten at det trenger å bety at det smaker kjempegodt!) Hva er ingrediensene? 0 Siter
morsan Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Hva er egentlig komle? Sånne ballaktige greier som ser ut som kokt hjernemasse? Har ikke peiling! :-) Har hørt om så mange slags kumle/klubb/komper, og noen er visstnok laget av mel, noen av potet, og sikkert mye jeg ikke vet. 0 Siter
birdie Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Hva er ingrediensene? Raspet potet og byggmel. Ganske godt når de er dampet, veldig godt dagen derpå når de skives opp og stekes. Tilbehør er ulikt, noen har saltkjøtt inni ("hjerte"), noen har strimlet bacon, kålrot og poteter, noen har sirup over, etc. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Hva er ingrediensene? Jeg lager komle av revet rå potet, byggmel og hvetemel. Kokes i kjøttkraft fra røkt svineknoke. Jeg lagde det på søndag, og jeg liker det veldig godt. Er vokst opp med det, det har nok litt og si. 0 Siter
frosken Skrevet 30. august 2007 Skrevet 30. august 2007 Hva er egentlig komle? Sånne ballaktige greier som ser ut som kokt hjernemasse? Ja, og som også smaker omtrent sånn. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.