Gjest Shira :o) Skrevet 2. september 2007 Skrevet 2. september 2007 Jeg skal ovnsbake en hel laks på knappe 4 kg. Hvor lenge skal jeg ha den i ovnen? Og hvor mange grader? Hvilke krydder er godt på? 0 Siter
mbf Skrevet 2. september 2007 Skrevet 2. september 2007 Uff, du trengte sikkert råd før enn så sent på dagen..... Jeg pleier steke ørret i ovnen, ca 2 kg, da velger jeg 200 grader i omlag 1 time. Da pleier den være helt perfekt. 4 kg's er jeg mer usikker på, kanskje samme tid og varme? 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 2. september 2007 Skrevet 2. september 2007 Uff, du trengte sikkert råd før enn så sent på dagen..... Jeg pleier steke ørret i ovnen, ca 2 kg, da velger jeg 200 grader i omlag 1 time. Da pleier den være helt perfekt. 4 kg's er jeg mer usikker på, kanskje samme tid og varme? Det ble 200 grader i halvannen time. Jeg satte i termometer og fant ut i ei bok at det skulle være ca 58 grader. Tok den ut på 60 grader, og da var den perfekt. Men takk for svar allikevel ) 0 Siter
mbf Skrevet 2. september 2007 Skrevet 2. september 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1188752722' post='3666585] Det ble 200 grader i halvannen time. Jeg satte i termometer og fant ut i ei bok at det skulle være ca 58 grader. Tok den ut på 60 grader, og da var den perfekt. Men takk for svar allikevel ) Så fint ! Håper den smakte, virkelig fantastisk godt med ovnstekt laks/ørret.Jeg lager det med jevne mellomrom til søndagsmiddag, og har alltid rester igjen til mandagen. ) 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 2. september 2007 Skrevet 2. september 2007 Så fint ! Håper den smakte, virkelig fantastisk godt med ovnstekt laks/ørret.Jeg lager det med jevne mellomrom til søndagsmiddag, og har alltid rester igjen til mandagen. ) Det var nydelig! ) Middag i morgen har vi også. Guttungen vant laksen i en konkurranse (tippe rett vekt) på en fiskefestival, så det var stor stas i dag da vi spiste den. 0 Siter
mbf Skrevet 2. september 2007 Skrevet 2. september 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1188760207' post='3666678] Det var nydelig! ) Middag i morgen har vi også. Guttungen vant laksen i en konkurranse (tippe rett vekt) på en fiskefestival, så det var stor stas i dag da vi spiste den. Flinke gutten din ) 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 2. september 2007 Skrevet 2. september 2007 Pakker du den inn i folie da? Ja. Hadde også grønnsaker inni fisken, gressløk, løk og urtesalt. 0 Siter
cathlin Skrevet 2. september 2007 Skrevet 2. september 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1188764153' post='3666724] Ja. Hadde også grønnsaker inni fisken, gressløk, løk og urtesalt. Å, hørtes godt ut. Fikk lyst til å lage det:-) 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 3. september 2007 Skrevet 3. september 2007 Å, hørtes godt ut. Fikk lyst til å lage det:-) Det var utrolig godt. Enkelt og lage var det også. Trenger ikke ha en hel fisk, kan ha stykker også. 0 Siter
cathlin Skrevet 3. september 2007 Skrevet 3. september 2007 [quote name=Shira )' timestamp='1188799223' post='3666791] Det var utrolig godt. Enkelt og lage var det også. Trenger ikke ha en hel fisk, kan ha stykker også. Så bra:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.